torstai 30. elokuuta 2012

Salaiset ystävät on jaettu

Salaiseen marttaystävään lähti tällä kertaa mukaan 18 innokasta. Tervetuloa! Ystävät on nyt jaettu ja sähköpostit ovat lähteneet. Jos et ole saanut minulta viestiä niin olehan pikaisesti yhteydessä.

"Postijuna"
Vaikka kierros "virallisesti" alkaakin vasta 1.9. niin nyt odotellaan ensimmäisiä yhteydenottoja. Jokainen lähettää jonkin viestin (blogikommentti, postikortti, nettikortti...) ystävälleen 9.9. mennessä. Heti syyskuun alusta alkaen saa toki aloittaa pakettienkin lähettelyt. Syyskuun teemana oli syksyn tunnelmaa, eli alkakaahan suunnittelemaan paketteja sen mukaisesti. Lisää teemoista voi lukea tuolta "Teemat" välilehdeltä.

Hauskaa Salaista marttaystäväkierrosta kaikille!

 T: Übermartta Johanna

tiistai 21. elokuuta 2012

Lähde mukaan Salaiseen marttaystävään!

Esimerkki SMY2 kierroksen paketista.
Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä ja mukaan mahtuu hyvin.

Luepa siis välilehdiltä (Ohjeet ja säännöt, ilmoittautuminen, teemat, UKK...) lisää ja ilmoittaudu mukaan. Edessä on hauska syksy iloisten pakettien parissa. Ja jos et itse tällä kertaa lähde mukaan niin kerro vaikka jutusta eteenpäin kavereillei tai laita kierroksen tunnuskuva blogiisi.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta salainen.martta(at)gmail.com.




sunnuntai 5. elokuuta 2012

SMY3 ilmoittautuminen alkaa!

Salainen Marttaystävä 3 tuo iloa ja jännitystä syyskuukausille. 
Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Ilmoittautuminen Salaisen Marttaystävän kierrokselle 3 alkaa 6.8. Mukaan mahtuu 50 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä "Ilmoittautuminen" välilehdellä oleva lomake täytettynä osoitteeseen salainen.martta@gmail.com. Ilmoittautumisaika päättyy 28.8.
 

Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä. Hyvän käsityksen kierroksen sisällöstä saat lukemalla erillisillä sivuilla olevat Ohjeet, Ilmoittautuminen ja Raportointi. Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys. Kahden edellisen kierroksen tunnelmia voit lukea blogin arkistosta tunnisteilla smy1 ja smy2.

Kierrosta saa mainostaa, eli laittakaahan kierroksesta tietoa eteenpäin ystävillenne ja vaikka Marttayhdistyksiinne. Blogin oikeassa reunassa on kierroksen tunnuskuva, jonka voitte esimerkiksi liittää omaan blogiinne.


Tervetuloa mukaan Salaiseen Marttaystävään!