Raportointi

Raportointi on yhtä tärkeää kuin pakettien lähettäminen, jotta übermartat pysyvät mukana siinä missä mennään. Raportointi tehdään aina niin saajan kuin lähettäjänkin toimesta. Raportti lähetetään aina kun paketin saa tai sen lähettää sekä silloin kun on ystäväänsä ensimmäisen kerran yhteydessä.Sinun tulee siis kierroksen aikana raportoida yhteensä kahdeksan kertaa.

Väärin täytetty raportti voi aiheuttaa sen, että vastaanotettu paketti ei päivity blogiin, joten olkaahan tarkkoina. Paketin sisällön haluamme tietää varmuuden vuoksi. Jos vaikka paketti on hajonnut postissa voidaan tarkistaa että kaikki lahjat ovat tulleet perille. Hinta raportoidaan, jotta tiedetään jokaisen osallistuneen ”tasapuolisesti” leikkiin.

Raportoi näiden ohjeiden mukaan:

Laita viestin aiheeksi/otsikoksi aina ”smy4, numerosi, niminerkkisi, raportti”
Esim: smy4, 12, Repa, raportti

Jokainen raportti übermartoille osoitteeseen salainen.martta@gmail.com


Ensimmäinen raportti - yhteydenotto ystävään
Kun olet saanut salaisen ystäväsi, niin ota häneen mahdollisimman pian yhteyttä, että hän tietää sinun olevan olemassa. Muista, että et paljasta itseäsi (et myöskään kierroksella käyttämääsi nimimerkkiä) ystävällesi. Ystävälle pitää siis ilmoittautua esim. postikortilla, blogikommentilla tai nettikortilla. Muista raportoida übermartoille ensimmäisestä yhteydenotosta. Eli siitä kun olet ollut yhteydessä omaan salaiseen ystävääsi ja siitä kun hän on ollut yhteydessä sinuun. Myöhemmistä kommenteista, sähköposteista jne. ei tarvitse raportoida erikseen vaan raportti tehdään pakettiraportoinnin yhteydessä.


Pakettiraportointi
Lähettäjä raportoi

Nimi, nimimerkki ja numero:
Paketti (minkä kuun paketti kyseessä):
Mitä lähetit:
Lähetyksen arvo:
Mahdollinen lähetystunnus (jos lähetit kirjeenä niin kerro sekin):

Saaja raportoi
Nimi, nimimerkki ja numero:
paketti (minkä kuun paketti kyseessä):
Mitä sait:
Suora linkki postaukseen tai blogittomalla kuva saadusta paketista:
Onko ystäväsi huomioinut sinua muutenkin (nettikortit, sähköpostit jne.)?
Kommentti paketista: