Teemat

Teemat:
Jokaisella kuukaudella on teema, mikä toivon mukaan helpottaa paketin kokoamista. Paketeissa kuuluu olla jotain DIY-henkistä (do it yourself), voit esimerkiksi itse näpertää parillesi jotakin, lähettää tarvikkeita ja antaa ystävällesi myös uusia vinkkejä! Paketit voivat sisältää sinänsä lähes mitä tahansa, mutta on hyvä muistaa, ettei lähetä sellaista, mitä ei olisi itselläkään kiva saada.
 
Helmikuu
Ystävyys
Helmikuussa juhlistetaan ystäviä ja ystävyyttä. Kerää pakettiin jotain sellaista jota voi tehdä yhdessä muitten kanssa (lapset, puoliso, ystävät). Innosta vaikka ystävääsi leipomaan sämpylöitä lastensa kanssa tai järjestämään origami-illan ystävien kesken.

Maaliskuu
Yllätyksiä ja keväisiä ajatuksia
Maaliskuun lopulla on pääsiäinen ja nykyäänhän pääsiäiseen kuuluvat suklaamunat ja hauskat pikku yllätykset. Ja eiköhän kevätkin ole jo hyvässä vauhdissa, aurinko paistaa ja ensimmäiset kevään merkit ilmaantuvat lämpimille seinustoille. Rakenna pakettisi kevään, pääsiäisen ja yllättävien ideoiden ympärille.

Huhtikuu
Luonto ja liikunta
Huhtikuussa teema on luonto ja liikkuminen. Laita pakettiin vaikka ideoita ulkoiluun, luonnon materiaalien keräämiseen ja käyttämiseen tai parhaat eväsretkireseptisi.