perjantai 30. syyskuuta 2011

Mitä missä milloin? Ohjeet lyhyesti

Salaisen Marttaystävän ohjeet ovat pitkä lista erilaisia tehtäviä, muistutuksia ja sääntöjä. Osallistujia (ja osallistumista miettiviä) auttamaan olemme koonneet alle tärkeimmät tehtävät ja muistettavat asiat. Nämä kun muistat ja teet niin pääset jo pitkälle. Lisätietoa voi aina käydä lueskelemassa välilehdiltä tai kysellä suoraan Übermartoilta (salainen.martta@gmail.com).

Salaisen Marttaystävän 6 tärkeintä ohjetta

1. Ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumislomake löytyy "Ilmoittautuminen" välilehdeltä. Ilmoittautumisaika päättyy 9.10.

2. Saat parisi tiedot sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä.

3. Suunnittele parillesi hauskoja paketteja, yllätyksiä ja juttuja. Rinki kestää kolme kuukautta 1.11.2011-31.1.2012, joten matkalle osuu mm. joulu, yksi kuukausittaisista teemoistamme. Muista teemoista voit lukea "Ohjeet" välilehdeltä tai blogipostauksesta jonka julkaisemme ringin alettua.

4. Lähetä yhteensä 3 pakettia (1 paketti/ kuukausi). Useammakin saa tietysti lähettää jos haluaa.

5. Kerro Übermartoille kun olet paketin lähettänyt ja sellaisen saanut, jotta tiedot saadaan lisättyä blogiin. Lisätietoa löydät "raportointi" välilehdeltä.

5. Ole yhteydessä pariisi muutenkin: esimerkiksi korteilla, nettipostikorteilla tai vaikka kommenteilla blogissa.

6. Pidä hauskaa ja opi uutta. Väliaikatietoja, ohjeita ja muistutuksia saat tämän blogin välityksellä ja välillä aina sähköpostitsekin. Sääntöjen opetteleminen ulkoa ei siis tosiaankaan ole tarpeellista.

Ei kommentteja: