tiistai 18. lokakuuta 2011

Vinkkejä ja ohjeita

Muutamia pieniä vinkkejä ja ohjeita Salaisen Marttaystävän taipaleelle.

Blogeista ja niihin kommentoinnista
- Jos sinulla on blogi ja haluat, että muut kierroksella olevat (ja tietysti Salainen Ystäväsi) pääsevät kommentoimaan niin muokkaathan asetukset siten että blogiisi voi kommentoida myös nimettömänä.
- Tuntemattomista (kirjoittajalle ainakin) syistä johtuen osa lukijoista ei pysty kommentoimaan blogeissa jos kommentit ovat upotettuna tekstin alle. Voit halutessasi muuttaa näitäkin asetuksia ja valita vaihtoehdoista "ponnahdusikkunan".

- On erittäin suositeltavaa käydä välillä katselemassa osallistujien blogeja. Ja kommentoidakin tietysti saa! Oman Salaisen Ystävän blogiin muistathan aina kommentoida nimettömänä ettei salaisuus paljastu liian aikaisin. 

Nettipostikortteja ja muita yhteydenottoja
- Näitä voi lähetellä ystävälleen aina kun vain siltä tuntuu. Varsinkin ensimmäiseksi yhteydenotoksi nettipostikortti on kätevä.
- Nettipostikorttien lähettäjäksi voit aina laittaa salainen.martta@gmail.com osoitteen.
- Muista allekirjoittaa kaikki yhteydenottosi "Salainen Marttaystävä", "Salainen Ystävä", "SMY" tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Älä käytä kierroksella käyttämääsi nimimerkkiä.
- Sinä tiedät Salaisen Ystäväsi yhteystiedot, mutta hän ei tiedä kuka sinä olet. Muistakaa pitää tieto salaisuutena loppuun asti. Halutessasi voit vaikka hämäyksen vuoksi lähettää osan paketeista tai korteista eri paikkakunnilta jos satut kierroksen aikana matkustelemaan :)

Yleistä
- Blogin oikeassa reunassa on kierrokseen osallistuvien nimimerkit ja linkit mahdollisiin blogeihin. Jos perustat blogin kierroksen aikana niin kerrohan siitä meille. Lisäämme tietosi listaan ja kerromme Salaiselle Ystävällesi blogisi osoitteen.
- Kierroksen teemat on koottu oman alasivunsa alle kohtaan "Teemat"

Aurinkoista viikkoa!

T: Hanna ja Johanna

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alan pikku hiljaa päästä jyvälle tästä kaikesta :-) Kiitos vinkeistä ja ohjeista, ekat terveiset Salaiselle Ystävälle ja tulivat - ja menivät.

Johanna kirjoitti...

Kivaa, että asiat selkiävät. Muistattehan kaikki, että kysyä saa aina jos jokin asia ihmetyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Hups, tärkeä muistutus..