sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikon 17 muistamisia

Bling Bling on saanut reseptejä ja herkkuja. Luehan täältä lisää.

Henkun paketti
Henkku on saanut ystävältään oikein mieluisia juttuja:

Siiinä oli ihana reseptikirja, nuolija ja korkkiruuvi, leimasimia ja leimasintyyny, pieniä kortteja ja kuoria, pelikortit ja muffinssivuokia sekä kukallisia nenäliinoja ja pari pussia cappucinoa! Ihana paketti ja oikein mieluisia juttuja täynnä!

Sandu on saanut huhtikuun paketin ja tuliaisia Istanbulista:

Sandun paketti
SMY:n lähettämä paketti tuli kuin tilauksesta ilahduttamaan sairastelijaa. Ja täytyy kyllä nyt epäillä että SMY:ni on kenties ammatiltaan salapoliisi, niin osuvia hänen lähetyksensä ovat olleet. Paketista paljastui viinipullon avaaja joka tuli tarpeeseen kun maaliskuulla hajotin useita vuosia hyvin palveleen avaajani. Lisäksi paketista paljastui salaattiottimet, joita minulla ei olllutkaan ja näitä onkin sitten hyvä kokeilla herkullisen kuuloisen Fetasalaatin teon yhteydessä. Erityisesti paketista ilahdutti SMYni muistamiset Istanbulista: granaattiomenatee, jota on jo kovasti maisteltu ja hyvää on, käsintehty saippua ja kirjanmerkki, joka muuten sopiikin tämän hetkisen "työnalla" olevan Kirottu Istanbul- kirjan  väliin passelisti. Kiitos myös suklaasta, joka juuri ja juuri ehti käydä kuvassa ennenkuin  mystisesti katosi :), langasta, keväisten koristeiden tekosetistä ja lehdestä joka, kuten SMY mainitsikin, sisältää herkullisen kuuloisia reseptejä. Kiitos, kiitos, kiitos, ihana paketti!
Sandun tuliaiset Istanbulista

Mustikkatalkkunalle on tullut keväinen paketti:
Dahlia tulee varmaankin istutettua ja lehdestä saa ihastella multasormien taituruutta. Vappuna kokeilemme smetanasilliä, koska kalaruoat ovat mieleemme. Tytär omi jo vappupannan itselleen ja toivoi eläinaiheisia serviettejä syntymäpäivilleen. Ihan kiva paketti.

Mustikkatalkkunan paketti
Tiuviulainen pääsee leipomaan pullaa:

Sain paketissani pullanleivontaoppaan, kissanapin ja origamipapereita. 
Olen elänyt vanhaksi osaamatta leipoa pullaa. Ja nyt kun haluaisin sitten itse osata, tuntuu taidon oppiminen olevan kummallisen vaikeaa. Tuntui niin mukavalta löytää paketistani pieni pullakirja.Salaisen ystävän antaman viehättävän opaskirjan ja hänen kirjoittamiensa parhaiden ohjeiden avulla jatkan rohkeasti pullanteon opettelua.

Tiuviulaisen paketti
Saamani turkoosi kissanaama-nappi muistuttaa erehdyttävästi kumpaa vain meidän kissoista, silloin kun neideillä on voimakas tahtotila päällä ja ruokaa tai leikkiä tai muuten vaan huomiota on saatava ja heti! Hauska onnennappi, jonka nähdessäni en voi olla hymyilemättä.

Kiitos Salaiselle Marttaystävälle tästä ilosta ja hyvästä mielestä, jonka tämäkin hänen ajatuksella kokoomansa yllätyspaketti on minulle tuottanut.

Heikun Keikun paketti
Heikun Keikun on saanut paketin ja leiponut karjalanpiirakoita:
Eilen tuli jälleen kirjekuori. Kuoressa oli sanomalehden ruoka/leivontaohjeita ja paketti ilmapalloja. 
Karjalanpiirakoita
Pulikka käytössä
Viikonloppuna sain leivottua karjalanpiirakoita, ensikertalaisena olen lopputuloksesta todella ylpeä! Ja käytössä oli uusi pulikkani ensimmäisestä  paketista:) Tsekkaa kuvat!
  
Pioni on saanut kierrätyskirjan:
Pioni on saanut todella mukavan yllätyksen! Salainen marttaystäväni tietää, etten voi aloittaa mitään tilaa vievää uutta harrastusta, mutta tykkään tehdä kierrätykseen liittyviä juttuja. Juuri tällaista opasta olen joskus ajatellut etsiä. Kirja oli paketoitu oikein kauniisti ja kissaa esittävä kuvakortti herättää salaisen haaveeni; hankkia kissaa joskus tulevaisuudessa koirulimme iloksi / harmiksi. Ennen tätä pakettia olen saanut yhden kauniin korttikirjeen salaiselta marttaystävältäni, mikä lämmitti mieltäni. 

Kiitos vielä kerran!


Ei kommentteja: