maanantai 4. kesäkuuta 2012

Viikon 23 päivityksiä - osa 2

Paketteja on saapunut niin paljon, että tässä vielä toinen "postaus" tälle päivälle.

HPöllö on saanut viimeisen pakettinsa. Lue täältä lisää.

Marsun paketti
Marsu sai hauskoja juttuja:
Paketti oli todellinen loppuhuipennus mainiolle Salainen martta -kierrokselle! Suuressa käsityölehdessä oli useita ohjeita, joista tuli heti sellainen olo, että näitähän pitää kokeilla. Bonuksena lehden välissä oli Prinsessa-liite, mikä sopii minulle kuin nenä päähän, koska minulla on kaksi "prinsessaikäistä" tytärtä. Aurinkolasit olivat hauskat, tyttäret pitävät niitä varmasti, jos äiti aristelee hilemallia. Tai sitten pidämme niitä vuorotellen. Myös koristelinnunpesä ihastutti tyttäriä suuresti ja ilahdutti myös minua. Nokkossämpylöiden ohje osui sekin ihan nappiin. Kokeilin juuri taannoin yhtä ja täytyy sanoa, että vika oli joko reseptissä tai tekijässä, mutta lopputulos ei ollut ihan sellainen kuin olin ajatellut. Tässä saamassani reseptissä viehättivät myös siemenet ja unikonsiemeniä oli laitettu vielä pakettiin mukaan. Auringonkukansiemeniä minulla onkin valmiina kaapissa. Huivinsitomisohjeet tulevat taatusti käyttöön, minulla kun on yleensä tapana vain huitaista huivi kaulaan sen kummemmin sommittelematta. Myös paketista paljastunut ihana  rapiseva herkkupussi oli osuva ja sopiva. Kuivatuilla banaaneilla voi herkutella hyvällä omatunnolla. Kiitos ihana salainen ystäväni!
Tettan paketti

Tetta pääsee kesällä virkkaamaan:
Paketista löytyi virkattu napein koristeltu kesäkassi, kesän käsityöksi valkoista puuvillalankaa, virkattujen kukkien ohje sekä nappeja ja helmiä niiden koristelemiseksi,
kaunis vihreäkristallikukallinen kynttilänjalka. Ja kaikkein alimmaiseksi kukalliseen kukkaroon piilotettuna paljastuskirje. SMY:ni kertoi itsestään, perheestään ja harrastuksistaan. Olipa mukavaa tietää keneltä lähetykset tulivat! Hän asuu pohjoisissa ja minä etelässä, eipä taida polkumme todellisuudessa kohdata, mutta mukavaa että minulla on lappilainen ystävä, lämpimin ajatuksin kohtaamme varmasti usein.
 Kiitokset smy:lleni, nyt kesä voi alkaa :)

Talvikin paketti
Talvikki sai hauskoja ja hyödyllisiä juttuja:
Paketista paljastui valokuvakehys, johon saa 6 kuvaa ja voi kääntää mielialan mukaan esiin kunakin päivänä miellyttävimmän kuvan. Mukana oli myös askartelutarvikkeita ja kirjeessä vinkkejä esim. omien valokuvien tuunaukseen. Lisäksi vielä pienoinen retki-maustepurkki 4 eri mausteella. Eka paketissa saamani mausteiden siemenet lähtivät kaikki hyvin kasvamaan ja olen jo siirrellyt niitä ulos, joten hyödyllistä ja kivaa tavaraa olen saanut ystävältäni. Hän myös lähetti kortteja matkoiltaan Kööpenhaminasta ja Bonnista, joten suurkiitokset kaikesta muistamisesta ja oikein mukavaa ja lämmintä kesää ystävälleni sekä kaikille toiminnassa mukana olleille.
Kaisan paketti


Kaisa sai kesäisen paketin:
Askartelupohjina toimiville laatikoille on aina käyttöä ja kukat itävät jo parvekkeella. Ihanin kaikista oli kuitenkin savesta tehty mato, jonka saa laitettua kukkaruukkuun ja joka värillään ilmoittaa ruukun kosteusasteen. Minun kaltaiselleni "kukkien saattohoitajalle" ihan paras mahdollinen apu! Kaikki ystävältäni saamat lahjat ovat olleet ihania ja ilahduttaneet minua suuresti. Kiitoksia ystävälleni ja uber-Martalle! Salainen Marttaystävä todellakin toimi kuten piti ja ilahdutti useaan otteeseen kevään myötä.

Naelan paketti
Naela pääsee kokeilemaan pitsikukkien tekoa:
Sain viimeisen pakettini sopivasti perjantaiksi. Paketissa oli pitsikukkien tekoon tarkoitettu kehikko ja pirteää pinkkiä puuvillalankaa. Sormet syyhyävät päästä jo kokeilemaan pitsikukkien tekoa. Mukana oli myös Karibian aurinko -teetä ja oranssinen teesiivilä. Taidankin kokeilla jääteen tekemistä näillä. Olikohan salainen ystävä valinnut teenlajikkeen nimen sattumalta vai tarkoituksella, siinä kun on mainittuna osa marttayhdistyksemme nimeä :-)
Kesäiset salaattiottimet pääsevät varmasti myös käyttöön. Onhan minulla ihanasti tuoksuva pieni parvekeviljelmä yrttejä kasvamassa salaisen ystäväni aiemmin lähettämistä siemenistä. 
Kortissa salainen ystävä paljasti kuka hän on. Lämpimiä terveisiä ja iso kiitos Katille! Olit hirmuisen kiva salainen ystävä!

Viiu sai mm. naulakon ystävältääm_
Viiun paketti
Voi mahtavaa, miten ihania juttuja sain salaiselta marttaystävältäni!! Pakettini sisälsi ihanan naulakon, joka sopii juuri keittiömme väritykseen, eli se todennäköisesti päätyy vasta remontoidun keittiömme seinälle. Paketista löytyi kesälukemiseksi Irlantilainen aamiainen; Kertomuksia vihreältä saarelta sekä 3 pussia silkkiunikon siemeniä, nämä pääsevät pikapikaa kukkapenkkiini kasvamaan. Paketissani oli myös hopeasäie -lankaa, josta olen ideoinut jo vaikka mitä, hienoa kangasta sekä oikein kaunis kangassydän, jonka salainen ystäväni on itse tehnyt. Lisäksi paketissa oli ihana kesäinen kirje, joka sisälsi valtavan määrän kesäisiä vinkkejä aina kesävierailukohteista ruokaohjeisiin. Suurkiitokset ihanalle ystävälleni!! Oikein harmittaa, kun kierros päättyy....tämä on ollut ihana ja antoisa kokemus!! Niin ja muuten minulla ja salaisella ystävälläni on yllättävän paljon yhteistä!

Tosimartan paketti
Tosimartta on saanut hauskoja ja haasteellisiakin juttuja:
Sain ihanalta salaiselta ystävältäni - joka ei ole enää salainen, taas kerran huippukivan paketin.

Paketissa oli mm. Englannin tuomisia, esim. suihkumyssy joka löysi välittömästi arvoisensa käyttötarkoituksen! Hienoin suihkumyssy ikinä? Askarteluun innostavia kivoja juttuja ja muuta pientä mukavaa sekä... iik, isoäidinneliöitä, opas neliöiden tekemiseen ja lankaa ja virkkuukoukku. Minulle, käsityökammoiselle! En usko, että minulta koskaan syntyy isoäidinneliötä (ehkä hiirenhäntää voisin virkata nyt kun on se virkkuukoukkukin?). Valmiit, ihanan keväiset isoäidinneliöt löytävät sen sijaan paikkansa osana Siperian Marttojen neulegraffititempausta :) Samaten värikkäät lankanöttöset kuluvat samaan projektiin. Kuvia projektista tullaan päivittämään ainakin Siperian Marttojen nettisivuille.

Kiitos ystäväni, olet tuonut paljon iloa ja piristystä kevääseeni. Kaikkein parasta kaikesta kivasta ja ihanasta olivat ne neulanreikätekniikalla (oma termi) tehdyt kortit! Olen innolla tehnyt omia kortteja hyvien ohjeiden mukaan - ja yrittänyt keksiä omiakin malleja. Omien mallien keksiminen on kuitenkin hankalaa, olisiko sinulla vinkkiä mistä malleja voisi löytyä lisää?

Kuvaan ei ehtinyt karkkipussi, joka takavarikoitiin heti parempiin suihin.

Kahalen paketti
Kahale sai toukokuun pakettinsa ja syntympäiväivälahjan:
Tosin siitä uupuu salmiakkirasia ja suklaaley, jotka oli jo hävinnyt parempiin suihin ennen kuin ehdin kuvaa ottamaan. Pakettini siis sisälsi salmiakkia, suklaata, perhoskoukut, korttikilrjan, lankaa ja virkkuukoukun sekä ohjeen tiskirätin tekoon lisäksi sieltä löytyi mini kokoiset keittiövälineet, jotka löytävät tiensä minun johonkin miniprojektiini. Sekä syntymäpäiväpaketin, jonka tänään avasin: Sieltä paljastui 2 piparimuottia ja aivan ihastuttava huivi, jonka marttaystäväni on minulle tehnyt! Kiitos ystäväni aivan ihanasta kierroksesta. Olen innolla aina odottanut uutta pakettiasi.  Paketissa oli myös kortti, jossa ystäväni paljasti itsensä.  Hyvää kesää sinulle salainen ystäväni :)

Lakimiehen paketti
Lakimies on saanut kuvassa näkyviä kivoja juttuja ja käsityölehden.

Ei kommentteja: