sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ensimmäinen Salainen Marttaystävä käynnistyy!

Siperian Martat lanseeravat yhteistyössä Varsinaisten Marttojen kanssa ensimmäistä kertaa SALAISEN MARTTAYSTÄVÄN! Salainen ystävä ja yllätyspaketti kerran kuussa kolmen kuukauden ajan tuovat varmasti iloa ja jännitystä osallistuvien marttojen alkutalveen!

Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä. Hyvän käsityksen kierroksen sisällöstä saat lukemalla erillisillä sivuilla olevat Ohjeet, Ilmoittautuminen ja Raportointi. Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys. Mikäli et vielä ole osallistuvien marttayhdistysten jäsen voit siis silti osallistua ja liittyä jäseneksi vaikka joskus myöhemmin.

Pistäkää sivun osoite muistiin ja ilmoittautuminen kierroksen alkaa N-Y-T!

Toivottavat übermartat Johanna ja Hanna 

Übermartta:
Osallistujien lisäksi salaisten ystävien rinkiä hallinnoi kaksi übermarttaa. Übermartat ottavat vastaan ilmoittautumisen, jakavat parit sekä huolehtivat kirjanpidosta. Übermartat tavoittaa  sähköpostitse osoitteesta: salainen.martta@gmail.com

Nappaa nappi mukaasi
Sivun oikeassa reunassa on syksyinen SMY1 -kuva. Voit kopioida kuvan itsellesi ja linkittää sen sitten omaan blogiisi klikkaus "napiksi" jonka kautta kiinnostuneet pääsevät suoraan tähän blogiin.

Ei kommentteja: