sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ensimmäinen paketti - vinkkejä ja muistutuksia

Heipä hei kaikki!

Nyt mennään jo lokakuun vihonviimeisiä päiviä, joten laitetaanpa muistin virkistykseksi tähän ohjeita ensimmäisen paketin lähettämisestä ja ideoinnista. Tärkein muistettava asia on, että lähetät ystävällesi jotain sellaista mistä ajattelisit hänen pitävän. Lue siis tiedot jotka ystävästäsi sait ja mieti paketin sisältöä myös sen kautta kuukauden teemojen lisäksi. Iloista marraskuuta kaikille! Me täällä odottelemme jo jännityksen sekaisella innolla millaisia paketteja keksitte :)

  • Marraskuun teema: Ehkä vuoden ankein kuukausi, esittele parillesi jotakin uutta marttamaista, mitä hän voisi kokeilla. Se voi olla uusi materiaali, resepti, ohje tai lähes mitä tahansa!
  • Paketit voivat sisältää sinänsä lähes mitä tahansa, mutta on hyvä muistaa, ettei lähetä sellaista, mitä ei olisi itselläkään kiva saada. Pakettien kuuluu olla DIY-henkisiä (do it yourself), voit esimerkiksi itse näpertää parillesi jotakin, lähettää tarvikkeita ja antaa ystävällesi myös uusia vinkkejä!
  • Ajatus on, että kierroksen aikana käytät vähintään 35e pakettien kokoamiseen. Sen miten summa jakautuu eri kuukausille voit päättää itse. Toisen kuukauden paketti voi hyvin olla arvokkaampi kuin toisen, kunhan loppusumma pysyy annetuissa rajoissa.
  • Älä paljasta kuka olet! Älä käytä kierroksella käytössä olevaa nimimerkkiäsi vaan allekirjoita viestit esim. Salainen Martta tai SMY. 
  • Lähetä paketti ystävällesi viimeistään 25.11.
  • Laita paketin lähettäjäksi übermartta Johannan tiedot. Jos osoite on hävinnyt niin kysele mailitse!
  • Muista ottaa paketin seurantakoodi ylös jos sellaisen saat.
  • Raportoi lähetyksestäsi mahdollisimman pian salainen.martta@gmail.com -osoitteeseen. Raportointiin löydät laajemmat ohjeet tuolta "raportointi" välilehdeltä, mutta tässä lyhyesti. Kerro kuka olet, minkä kuun paketin lähetit, mikä oli paketin arvo ja mitä paketti suurin piirtein sisältää Jos pakettisi lähti postipakettina, eli sait seurantakoodin, niin kerrothan sen meille. Voimme sitten seurata missä paketti menee ja onko ystäväsi jo hakenut sen.

Ei kommentteja: