sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikon 47 muistamisia

Heti viikon aluksi raportointia. Tällä viikolla saadaan ehkä raportoida useammastakin paketista... sen verran monta on jo lähtenyt postin kuljetettavaksi.

21.11. päivitykset:
Nemo on saanut marraskuun pakettinsa, josta löytyi: kortti, tiskirätti, villalangasta tehty kukka, 2 kerää villalankaa ja ohje lapsen villahameen neulomiseen.
Ihan kiva yllätys, en ole tällaista villahameen ohjetta ennen nähnyt ja mielelläni sellaisen tekaisen tyttärelleni (eli salainen marttaystävä taitaa tietää, että minulla on tytär...)Ladybird on saanut herkullisen välimuistamisen.
Pomppija on saanut toisen paketin (jota ei saa avata vielä... jännää). 

Hanna-Nanna on saanut ensimmäisen pakettinsa:
Paketti on mieletön! Ei löydy sanoja kuvaamaan tunnetta, kun avasin paketin! Paketti sisälsi adventtikalenterin eli jännitettävää riittää jouluun asti. Salainen ystäväni on taitellut nuo kalenterin laatikot itse, wau! Siihen on mennyt muutama hetki. Lisäksi paketista löytyi raakakaakaota ja karamellivuokia, joten pääsen kokeilemaan raakasuklaan tekoa. Sain myös postcrossing-kirjan ja materiaalia postcrossingin aloittamiseen. Olen jonkin verran kirjoja vapauttanut, mutta tämä oli ensimmäinen kirja, jonka olen itse saanut. Hauskaa! Ja aiheena vielä Chocolate. The Consuming passion, kuulostaa hyvältä!

Kiitos paljon, salainen ystäväni!


27.11. päivityksiä

Tekla on saanut ensimmäisen pakettinsa:
Oi mikä ihana yllätys. Ihmettelin kun tuli ilmoitus suuresta kirjeestä että mitä ihmettä minulle mahtaa tulla ja sitten suurella innolla paketin saatuani näin että se oli Salaiselta Marttaystävältä! Punainen puukoriste aloitti joulun koristelun kotona ja hauska käsin tehty talo pääsi heti aamulla teepannun alle (ja teenä join erinomaista Rooibos infusion Smooth Vanillaa.) oi nam. Suklaanystävä ei myöskään malttanut jättää konvehtirasiaa avaamatta ja aamupala sai siitä makean päätöksen.  Marttareseptivihkoon oli taiteiltu ensimmäiselle sivulle Charlotte Russen ohje (jonka olen vannonut vielä kerran leipovani!) joten nyt pitää ottaa härkää sarvista ja leipoa tuo kakku vaikka joulupöytään! Muille sivuille onkin hyvä liittää Marttojen kautta käytyjen ruokakurssien reseptisatoa! Samaan paikkaan varmasti pääsevät myös Marttasiskoilta saadut reseptit!

Pomppija on saanut kaikki viisi marraskuun pakettiaan ja tietää nyt mistä on kyse. Katso blogista, myös aiemmista postauksista, lisää.

Kahale on saanut pakettinsa (kuva tulee hieman myöhemmin):
Cupcakes kirjan, setin mistä voin tehdä itselleni korut eli 3 punaista keraamista" riipusta" + korvakoru koukkuja+ kaulakoru nauhan. sekä leivonta reseptin.

Ei kommentteja: