keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Iloista ja Marttamaista vuotta 2012!

Jos vaikka tällaisia kevätpäiviä tulisi tänä vuonnakin...

Nyt on joulukuu mennyt ja hyvin se menikin. Raportointeja kuitenkin vielä odotellaan, että saadaan kuvat ja kertomukset päivitettyä blogiin kaikkien nähtäville. Mitä kaikkea hauskaa olettekaan saaneet ja lähetelleet?


Muutama muistutus ja vinkki tammikuun alkuun:

- Muistathan raportoida mahdollisimman nopeasti niin paketin lähetyksen kuin saamisenkin. Jos et ehdi pakettia kuvaamaan tai muuten pidempiä sepustuksia kirjoittelemaan niin laita meille kuitenkin lyhyt viesti. Pyritään pitämään kiinni siitä, että jonkinlainen ilmoitus paketeista on toimitettu Übermartoille 2-3 päivän sisällä paketin lähetyksestä ja saamisesta. Näin tiedämme, että paketit eivät ole eksyneet matkalla.

- Tammikuun teema on "ilahduttaminen tutulla jutulla". Eli katsohan ilmoittautumislomakkeesta mitä ystäväsi harrastaa ja käsillään tekee ja rakenna paketti sen mukaisesti.

- Muistakaa DIY-meinki. Eli itse tekeminen. Tämä voi olla jotain mitä olet itse tehnyt, mutta myös sellaista mitä ystäväsi voi paketista löytyneillä asioilla tehdä. Salaisen Marttaystävän yhtenä ajatuksenahan oli innostaa itse tekemiseen, kierrätykseen ja miksei materiaalien luovaan käyttöönkin.

Iloista tammikuuta kaikille!

T: Hanna ja Johanna

Ei kommentteja: