torstai 23. helmikuuta 2012

Salainen Marttaystävä 2 alkaa!

Übermartta pahoittelee viivästyksiä, mutta nyt on vihdoinkin saatu kaikki ohjeet muokattua ja ajatukset kasattua. 

Eli uusi Salainen Marttaystävä -kierros alkaa!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 24.2.2012 alkaen. Ilmoittautumisaika päättyy jo 6.3., jotta saamme kierroksen käyntiin maaliskuun aikana. Ilmoittautumisohjeet löytyvät sivulta "Ilmoittautuminen".
Salainen ystävä ja yllätyspaketti kerran kuussa kolmen kuukauden ajan tuovat varmasti iloa ja jännitystä osallistujien kevääseen!


Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä. Hyvän käsityksen kierroksen sisällöstä saat lukemalla erillisillä sivuilla olevat Ohjeet, Ilmoittautuminen ja Raportointi. Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys.

Pistäkää sivun osoite muistiin ja ilmoittautuminen kierroksen alkaa N-Y-T!


Toivottaa übermartta Johanna  
Lisätietoja ja vastauksia kaikenmaailman kysymyksiin saat viestimällä osoitteeseen salainen.martta@gmail.com.

Übermartta:
Rinkiä hallinnoi übermartta Johanna. Übermartta ottaa vastaan ilmoittautumisen, jakaa parit sekä huolehtii kirjanpidosta. Ja tietysti auttaa ja neuvoo aina tarvittaessa. Yhteyttä saa siis ottaa aina kun vain siltä tuntuu!


Nappaa nappi mukaasi
Sivun oikeassa reunassa on SMY2 -kuva. Voit kopioida kuvan itsellesi ja linkittää sen sitten omaan blogiisi klikkaus "napiksi" jonka kautta kiinnostuneet pääsevät suoraan tähän blogiin.
Lisätietoja pikapuoliin!

Ei kommentteja: