sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syyskuun paketit - osa 1

Muutama paketti on jo lähtenyt postin kuljetettavaksi ja ensimmäinen on löytänyt perillekin. Eli tästä alkavat syyskuun pakettien raportoinnit.


Hämis sai herkullisen paketin.
Hämis on saanut herkullisen paketin:

Aivan ihana paketti! Mieletön perjantain piristys! Ystäväni on todella miettinyt sisältöä sekä omien vastausteni että kuukauden teeman mukaan. Paketissa oli mukana pitkä viesti, jossa oli aivan mahtavia ja arvokkaita vinkkejä sämpylöiden ja täytekakun leipomiseen. Mukana oli myös ihania suklaita, tumma suklaa on suosikkini ja vadelma siihen yhdistettynä oli aivan mielettömän hyvää. Itse en olekaan vielä Pandan crisp suklaata maistanut ja se osoittautui todella herkulliseksi (molemmat suklaat siis heti maistettu). Kettukarkit sopivat mukavasti teemaan, pihlajanmarjakauteen, ja osuivatpa sopivasti myös tyttären karkkipäivään, ovat vieläpä yksiä hänen lempparikarkeistaan.  Servetit, kynttilä ja saippua oli myös hienosti valittuja sekä aina tarpeellisia. Viestissä mukavana lisänä myös ystäväni äidiltään saamia sienireseptejä, jotka ovatkin tarpeellisia kun sienivarastoa alkaa juuri sopivasti kertymään. Kukkasipulit tulivat myös oivaan saumaan - olin juuri suunnitellut ostavani lisää sipuleita istutettavaksi, ja juurikin punaisia tulppaaneja. Niitä meillä jo pihassa onkin, mutta koiruli on päässyt osan kaivelemaan, joten täydennystä kaivataan :) Muistikirja meni myös heti käyttöön, pistin sinne talteen sienireseptejä. Kaikenkaikkiaan siis todella onnistunut ja ihanalla lämmöllä koottu paketti. 

Herkkupossu on saanut hauskan paketin ja testin jonka kaikki voivat käydä tekemässä. Klikkaa tästä lisätietoja.

Poppis juoksi postinkantajan perään hakemaan pakettinsa: 
'Postineiti Pikkarainen' ei ollut pitkään aikaa nähnyt kuulemma niin leveää hymyä kuin huuliltani lähti, kun juoksin hänen perässään pihalla tohvelit jalassa paketin perässä.. kotona ollaan... älä vie pakettia... Avaaminen oli toinen ekstaasiin vievä tekijä. Sieniresepti pääsi saman tien käyttöön ja oivaksi osoittautuivat - uunikin suostui tällä kertaa yhteistyöhön (kuola valuu suupielistä edelleen). Smyni on todellakin joutunut hieromaan nystyröitään, sillä kiinnostuksen kohteeni eivät ole sieltä helpommasta päästä. Onnittelen häntä hyvistä valinnoista. Kynttilät on sytytetty, lakukiekko häviää  tasaiseen tahtiin ja tilkkukirjan sivujen kulmiin on ehtinyt tulla hiirenkorvia - tuosta ja tuosta saa hyviä malleja, joita voi itsetehtyyn kassiin soveltaa.. Paras alkaa kaivamaan ompelukonetta esiin kaapin alta. Erityisen kauniin kiitoksen haluan lähettää Smylleni elokuva-aiheisen kortin löytämisestä. Se avasi minulle ikkunoita uusiin maailmoihin ja pääsee varmasti jollakin tavalla tämän vuoden aikana blogiini muitakin cinefiilisen sydämen omistavia ilahduttamaan.

Maria on saanut keväisia ajatuksia syksyyn. Täältä löytyy lisätietoja.
Draculauran paketti

Draculaura pääsee tekemään helmitöitä: 
Salainen ystäväni on I-H-A-N-A! Sain häneltä eilen loistavan paketin, jossa oli otettu kivasti huomioon sekä minut että tyttäreni. Pääsemme molemmat askartelemaan koruja; paketista paljastui ihana englanninkielinen helmi(askartelu)lehti sekä puisia, muovisia ja lasihelmiä. Eivätkä aarteet loppuneet siihen. Kuoresta paljastui myös kauniita nappeja (saa nähdä saanko itse käyttää niitä vai päätyvätkö tyttäreni nappikokoelmaan) ja hiussolkipohjia sekä helmiliimaa. Lehdestä bongasin jo monta ihanaa toteuttamiskelpoista ohjetta. Mahtavaa, että vihdoinkin saan pontta kauan haaveilemiini korutöihin. Sokerina pohjalla oli kaksi naminami mustikkapatukkaa (joista toinen oli kuvaushetkellä jo pistelty suihin) ja pieni sudokuvihkonen, jota voin ajankulukseni ratkoa uutta pakettiani odotellessa. Salainen ystäväni lähetti minulle vielä eilen hauskan virtuaalikortin. Olen tosi onnekas, kun sain näin innokkaan ja ihanan salaisen ystävän! Kiitos tuhannesti ja hyvää syksyn jatkoa niin smy'lleni kuin kaikille muillekin ringin jäsenille!

-H- on saanut sienikeittotarpeet ja muita ihanuuksia. Täältä asiasta lisää.

Herkkupossu on saanut värikkään "välipaketin". Lue täältä enemmän.

Ei kommentteja: