keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Marraskuun paketit - osa 2

Arpa Onnelin paketti
Arpa Onneli on saanut synttärimuistamisen ystävältään:


Olipa ihanaa saada tällainen paketti! Olimme "synttärimatkalla" Tukholmassa, ja paluumme jälkeen tällainen ihana yllätys oli postilaatikossa. Aivan kuin pidennetty synttärijuhla.
Maltan tuskin odottaa,että pääsen kokeilemaan näitä ohjeita. Salainen ystäväni on ollut koko jakson aivan kuin ajatusten lukija, ja osannut todella lähettää mieluista postia. Kiitos, kiitos, kiitos ihanalle salaiselle ystävälleni!
Draculauran paketti
Draculaura on saanut mukavaa tekemistä:


Sain eilen postissa salaiselta ystävältäni Poppikselta jälleen aivan loistavan paketin, jossa oli minun lisäkseni ajateltu myös tytärtäni.Taika-lehti oli täynnä ihania ideoita joista varmasti useampaakin tulee tämän vuoden jouluna hyödynnettyä. Kauniin värisistä huopa-kankaista olen jo kehitellyt mielessäni vaikka minkälaisia juttuja - myös heijastimia, joihin edellisessä paketissa sain kivoja tarvikkeita. Kauniit kangasnauhat teksteineen tulevat ihan varmasti koristamaan tekeleitämme. En enää ehtinyt saada kuvaan ihania peuranappeja, jotka ystäväni oli tyttärelleni Ilonalle pakannut suloiseen sydänpussukkaan. Ja suklaalevy oli ehtinyt kuvaushetkellä huveta jo puoleen ;-)

Ihan kuin SMYlläni olisi telepaattisia kykyjä. Odottelen nimittäin saavani vielä tämän viikon aikana saavani Marttailukaveriltani saippuan-tekotarpeita. Ne ovat jääneet häneltä käyttämättä ja minä ilmaisin kiinnostukseni. Apua saippuaprojekteihin saan varmasti kauniista Saippua -kirjasta, jonka Poppis oli myös pakettiini laittanut.
Tämä on taas ollut suurenmoinen SMY-kierros. Toista kertaa olin mukana ja minulle on kyllä siunaantunut maan parhaat salaisetystävät. Iloista joulunodotusta ja mukavia marttailuhetkiä kaikille osallistuneille! Keväällä toivottavasti taas jatketaan!
Ruiskaunokin paketti
 Ruiskaunokki pääsee koristelemaan kynttilöitä:
Todella hieno oivallus SMY:ltäni. En osaa piirtää, enkä ole taiteellinen, askartelukaan ei ole minun juttuni, MUTTA tämä on ihan erilainen juttu. Kuviolevy auttaa saamaan kauniit kuviot esiin. Mahtava paketti! En nyt bloggaa asiasta, koska kuvien siirto ei onnistu.

Maria on saanut jouluisen paketin. Luepa täältä lisää.

-H- on saanut ihana runsaan paketin. Blogista löytyy kuvia ja kommentteja.

Karjakko on saanut kivan huovutuspaketin. Täältä löytyy aiheesta lisää.

Kunkaisen paketti

Kunkainen saa harjoitella virkkaamista:


Jälleen kerran pakettini seilasi pitkin poikin Suomea, oman mokani takia kylläkin. Vihdoin sain sen kotiin asti ja olipa ihana yllätys! Juuri viime viikolla harmittelin mieheni tädille, kun en osaa virkata muuta kuin ketjusilmukkaa, ja hän yritti minulle opettaa isoäidin neliöiden tekoa. Silmät olivat kuitenkin vähän väliä ympäriinsä konttaavassa muksussa, niin opetus meni välillä vähän ohi. Nyt saan kaikessa rauhassa opiskella tätä virkkauksen jaloa taitoa. Ihana ystäväni oli myös liittänyt mukaan itse virkkaamansa neliöt vaihe vaiheelta. Kotivinkin 101 ideaa -lehdestäkin bongasin jo pari joululahjaideaa. Kaiken kaikkiaan osuva paketti, KIITOS!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että smyni Draculaura pidit paketistasi. Hieman jännitin sisällön suhteen, mutta ilmeisesti syyttä suotta. Askartelu- ja joululahjojen värkkäilyiloa. -Smysi Poppis