tiistai 12. helmikuuta 2013

Helmikuun muistamisia - osa 1

Ruiskaunokin saama kortti
Ensimmäiset paketit ja ystävänpäiväyllätykset ovat lähteneet matkaan. Ensimmäinen blogipostaus aiheesta löytyy Laiskiaiselta.

Eli Laiskiainen pääsee keittämään lumiukkosoppaa. Luepa täältä lisää.

Ruiskaunokin paketti

Ruiskaunokki on saanut mukavaa tekemistä ja selvitettävää palapelin muodossa:
Olen saanut huikean hauskan SMY-paketin ja Ystävänpäiväkortin, itseaskarrellun! Arvostan askartelijoita, niin huolellista jälkeä on  SMY:ni pikku kätösistä  lähtenyt! Palapelin muotoon tehty neuleohje, jonka aion pian ratkaista...Lankaa ohjeeseen: kaksi kerää Hankoa.Lisäksi hauska Ylläriohje jonka mahdollisimman pian aion leipoa. Voi, tämä paketti on niin  mukava yllätys! Harmi, että blogiini ei nyt pääse kuvapostausta tekemään, mutta ohessa kuvat. Hyvää pian koittavaa Ystävänpäivää ihan jokaiselle!

Laiskiainen on saanut lämmittävän paketin ystävältään. Luepa täältä lisää.
Anita Kahman paketti

Anita Kahma pääsee tekemään mm. piirakoita:
JEI, ihana yllätys kun avasin paketin. Minulla on ihan ranne kipeänä kutomisesta ja juuri vauvaneuleita olen viimeksi tehnytkin :-) Nyt voin taas etsiä uusia neuleohjeita ja aloittaa jollekin vauvalle taas uutta.  Kirjontalanka oli lempiväriäni, sellaista "moniväristä" liukuvärjättyä, josta saa elävää kirjontapintaa, vaikka lanka on samaa koko ajan. Suklaa pääsee tänään vielä "parempiin suihin" ja ystävälleni voin vakuuttaa, että ensi viikonloppuna kokeilen uutta pulikkaani - kiireitä tai ei :-)
Siireyn paketti
Siirey on saanut monenmoista mukavaa ja herkullista: 
KIITOS todella paljon ihana Salainen martta ystävä, kaikki tuntui osuvan enemmän kuin nappiin. Ja pahoitteluni päivityksen viivästymisestä. Onnistuin iloitsemaan paketista Saunalahden asiakaspalvelulle lähetetyssä sähköpostissa joka yllätys yllätys piti tulla übermartalle. Koetan nyt muistaa kaikki niin monet asiat paketista. Sain siis: kynttilöitä, kiiltokuvia, askartelutarvikkeita, kirjepaperia, korttipohjia, koristepohjia, pelin, pari suklaalevyä, softis helmiä kertaa kaksi pakettia, kynttilöitä, ihanan reseptin ja ohjeita miten helpoittaa minun työtä. Luulin, tuota pakettia avatessani, että se oli sekoittunut Maija Poppasen laukkuun. Todella paljon kiitoksia paketista :)
 
 

Ei kommentteja: