perjantai 20. tammikuuta 2012

Antakaahan palautetta!

Tämä oli ihka ensimmäinen Salainen Marttaystävä, joten parannettavaa seuraavalla kierrokselle löytyy varmasti. Vai mitä mieltä sinä olit? Saitko mitä halusit, oliko kierros onnistunut, mikä meni pieleen, mikä oli epäselvää?  Tämä oli Übermarttojen ensimmäinen emännöintiyritys, joten paljon on parannettavaa ja kehitettävää... Esimerkiksi neuvojen ja ohjeiden selvyyttä ja luettavuutta yritetään merkittävästi parantaa seuraavalle kierrokselle siirryttäessä.

Palautetta, kommentteja, ajatuksia ja ideoita saa vapaasti kirjoitella (nimettömänä tai nimellä) tuohon alle. Niin ruusut kuin risutkin otetaan mielellään vastaan!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys übermartoille ja kaikille Salaisille Marttaystäväville!

En ole koskaan aikaisemmin ottanut osaa "salainen ystävä" -leikkiin, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Itsestäni tämä oli mukavaa: erityisesti pakettien lähetely ja sisällön suunnittelu.

Omalta kohdaltani täytyy kuitenkin todeta, että olisin halunnut panostaa enemmän aikaa ja vaivaa pakettien sisältöjen miettimiseen, mutta sitä aikaa ei vain ollut.

Ohjeet ja neuvot olivat selkeät, mutta "muistutusviestejä" olisi voinut tulla useamminkin. Siis sellaisia mukavia joita nytkin välillä tuli. "Olethan muistanut... Vielä on muutama päivä aikaa..." jne.

Kiitos kaikille!

Seregi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttin täysin

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Tämä eka meni multa vähän "harjoitteluksi" mutta seuraavalla kierroksella mä jo "osaan" :)

Ohjeet oli selkeät mut niitä oli aika paljon ja mä en oikein osannut hahmottaa kokonaisuutta ennen kuin jälkikäteen.

Olis ehkä pitänyt itse paremmin valmistautua etukäteen ja miettiä kaikki paketit kerralla suurinpiirtein valmiiks. Nyt tuli aina kiire. Ainakin siis noita muistutuksia sais pistää useemmin? Ja kannustuksia :)

Mut tosi kivaa oli!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihan mukavasti tämä tuntui sujuvan. Muutamia parannusehdotuksia minulla olisi tulevaisuuden kierrosta ajatellen.

1. Voisi painottaa aluksi säännöissä sitä, että anonyymius ulottuu nimimerkkiin asti. Minulle ensimmäistä kertaa osallistuvana tämä ei ollu selvää alusta asti.

2. Osallistujilta voisi pyytää myös kännykkänumerot, jotta SmartPostin käyttäminen mahdollistuisi suoraan. Ja ubermartan numero olisi hyvä antaa tiedoksi osallistujille samasta syystä.

3. Mietin, että olisiko syytä eriyttää vastaanottajan raportointi saaduista paketeista ja saaduista viesteistä toisistaan. Nyt tieto viestien unohtumisesta tulee ubermartoille melko myöhään esimerkiksi tässä kuussa kun paketin saamisesta raportoitaessa vasta ilmaistaan että viestit ovat unohtuneet. Tokihan niin halutessaan voi laittaa sähköpostia raportoinnin ulkopuolella ubermartoille, mutta sellaista tällaiseen ajoissa puuttuvaa lukkoon lyötyä toimintatapaa ei ole. Raportointien eriyttämisesessä olisi puolensa tällaisessa tilanteessa mutta huonona puolena olisi toki se, että ubermarttojen luettavaksi tulevien viestien määrä kasvaisi.

Muistutukset, ohjeistukset ja ongelmakohtien osoitukset sähköpostilla olivat oikein hyviä ja niitä tarvittiin.

Ja muutenkin tähän osallistuminen on ollut todella mukavaa ja on vetreyttänyt askartelulihaksia.

Suurkiitokset siis hommaa pyörittäneille ubermartoille!