maanantai 30. tammikuuta 2012

Viikon 5 päivityksiä

Viikko on alkanut mukavasti. Kaikki paketit ovat meidän kirjanpitomme mukaan lähteneet. Eli nyt odotellaan raportteja pakettien saamisesta. Muistakaahan raportoida heti kun paketin olette saaneet ja avanneet!

31.1. päivitys
Tosimartta on saanut reseptikansion salaiselta ystävältään. Tosimartan ystäväksi paljastui Kati.

Ihana salainen ystäväni yllätti upealla "reseptikirjalla": kansiolla, jonne voi kerätä omat suosikkinsa. Inspiraatioksi ystäväni oli laittanut kansioon valmiiksi muutamia kauniisti koristeltuja, herkullisia ja helppoja reseptejä. Minun on monta kertaa ollut tarkoitus koota tällainen reseptikansio,  mutta en ole saanut toimeksi. Salaisella marttaystävälläni oli kuitenkin tähän ratkaisu: kansio on valmiina välilehtineen, mukana iso kirjekuorellinen koristeita, skräppäyspapereita ja jopa muutama vielä koristelematon reseptikin. Jos tällä ei pääse alkuun, ei pääse koskaan :-)

Ystäväni lähetti mukana myös kivan käsinkirjoitetun kirjeen, jossa kertoi itsestään - ja mainitsipa kirjeessä vielä muutaman reseptin, joita ehdottomasti toivoo minun kokeilevan. Näin teen!


Kiitos Salainen marttaystäväni!


Kiitos myös kaikille muillekin osallistuneille mukavasta ja opettavaisesta kierroksesta!


Ladybird on saanut tammikuun paketin. Paketista löytyi mukavan talvi-illan vieton tarpeet: suklaata, hyvää lukemista ja kutomistarvikkeita.Paketista lisää täältä. Salaisena ystävänä on toiminut Hellu.

Minnie on saanut tammikuun pakettinsa.
Pidin taas kerran kovasti paketista, olen ajatellut Suomeen jotakin kuvakirjaa meidän Australian ajasta lähettää ja skräppäyspaketti auttaa siinä hyvin. Pidän myös todella paljon tiskirätistä, se on todella hauska ja tekstikin oli oikein napakan osuva. Kiitos siis todella paljon todella mukavasta paketista, ja varmastikin sukulaisemme ja ystävämme kiittävät, kun sitten jossain vaiheessa saan tehtyä nuo kuvakirjat. Kiitos, kiitos, kiitos. Parilleni ja muillekin mukavaa talven jatkoa lämpimän aurinkoisesta Australiasta :)

2.2. päivitys.
Päde on saanut tammikuun pakettinsa. Salainen ystävä oli Pomppija.
Kiitos ystävyydestä, hauskinta tässä oli paketin suunnittelu ja taas sitten oman paketin odottelu.  
Nemo on myös saanut pakettinsa ja häntä on tällä kierroksella ilahduttanut Tekla.
Paketista löytyi keittokirja, pikakahvipusseja ja 2 kpl maustepurkkeja. Kiitos kivasta paketista! Tein heti kupillisen cappucinoa ja sitä juodessani lueskelin uutta keittokirjaa. Mausteet ovat myös uusia tuttavuuksia ja niitä on mukava päästä kokeilemaan.5.1. Päivitys
Pomppija on saanut "Huippukiva! Jes!" kommentin saaneen pakettinsa. Luepa siitä lisää blogista. 

10.2. päivitys:
Kahale on hakenut oman pakettinsa postista, mutta ei saanut kuvaa liitettyä mukaan:
Paketti sisälsi: Aivan ihania korutarvikkeita, leivonta kirjan, jota täytyy heti miten kokeilla. Löytyi paketista myös delfiini piparimuotti. Mukavaa oli myöskin lukea kirje salaiselta ystävältäni.
Kiitos salainen ystäväni, olen oikein innolla odottanut uutta pakettia saapuvaksi, harmi vain että tää loppuu....

 

Ei kommentteja: