tiistai 13. maaliskuuta 2012

Viikon 11 muistamisia

Talvisia suklaaherkkuja...
Kierros on lähtenyt mukavasti käyntiin. Salaiset Marttaystävät ympäri Suomen ovat lähetelleet ja saaneet kortteja, viestejä ja kommentteja. Tästä on hyvä jatkaa ensimmäisiin paketteihin, jotka maaliskuussa kulkevat teeman "pääsiäisherkut" alla. Ûbermarttakin jo innolla odottelee mitä kaikkea hauskaa keksitte...

Ensimmäinen muistaminen, joka blogiin asti pääsee on *esterin* ystävältään saama herttainen postikortti. Kortin kuvan ja terveiset löydät blogista *esterin* koukutukset.

Unnukka on saanut ystävältään perinteisen postikortin:

Salainen Martta-ystävältäni saapui tänään ihka oikea kortti postilaatikkooni. Mikä ilo. Hän oli tehnyt kauniin, keväisen kortin itse ja kiikuttanut sen postin kuljetettavaksi. Miljoona kertaa ihanampi kuin sähköpostiviesti. Kiitos hänelle.
Yritin leikkia Scherlok Holmesia ja tutkailla korttia tarkkaan: käsialasta päätellen noin 25-vuotias, luultavasti opiskelija. Harrastaa omin käsin tekemistä ja rakastaa kauneutta ja värejä. Selkeästi visuaalista silmää.
Ja miten ihana tekstikin kortissa oli. Jos voisin vastata suoraan, niin täälläkin pannaan somet multaan tai on jo vähän multaa sormille näytettykin. Mistäs salainen ystäväni tiesi, että minulla keväisin pukkaa aina ensimmäisenä pisamia naamaan, ettei vaan hänelläkin.
Ja katsokaapas vielä, miten kaunis postimerkki. Postileima oli niin epäselvä, että salapoliisiharjoittelija ei päätynyt päätelmissään pitemmälle, vaikka antoikin myös apurinsa nuuskutella korttia.
Kiitos salaiselle ystävälleni.
Unnukka


 Heikun Keikun on myös saanut täytettä postilaatikkoonsa:
Tänään tuli ihan perinteinen postikortti:)
Otteena kortista "Toivon voivani tarjota erilaisen kevään Sinulle". Sitä tämä tulee varmasti olemaan, ihania yllätyksiä täynnä! Toivottavasti osaan olla yhtä yllätyksellinen eteenpäin ja luoda tuollaista positiivista fiilistä!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosimartta sai salaiselta ystävältään tänään hauskan nettikortin, jonka teksti sai kyllä hymyn korviin!

*esteri* kirjoitti...

Tosi hyvä mieli tuli tuosta kortista ja tässä se on nyt nettipöydällä ihan silmien alla ja saa hymyn huulille:) En tiedä onko kortti Suomesta ostettu kun taustapuolen tekstit ja koristelut viittaavat Venäjälle? On jännää!:)Ihanaa Martta-Kevättä ihan jokaiselle!:)

Anonyymi kirjoitti...

Marsukin sai tänään kauniin kortin salaiselta ystävältään. Kortin kuva oli kaunis ja aurinkoiset terveiset ilahduttivat. Salainen marttaystävä -kierros vaikuttaa todella mukavalta tavalta piristää omaa ja muiden osallistujien arkea. Minusta on ollut hauskaa myös miettiä, minkälaisia lahjoja ja tervehdyksiä voisin itse lähettää.

Johanna kirjoitti...

Ja arvatkaas kuinka mukavaa on olla Ûbermarttana kun saa ihan enimmäisenä aina näitä raportteja lueskella ja pakettien perille tuloa jännittää :)
Kivasti on lähtenyt kierros käyntiin. Jatketaan samaan malliin!