torstai 29. maaliskuuta 2012

Viikon 13 muistamisia (osa 2)

Pakettiraportteja on tullut niin paljon, että välttyäksemme ylipitkiltä blogiteksteiltä aloitan uuden "postauksen" tälle viikolle. Olette kyllä kaikki keksineet aivan ihania juttuja! En oikein malta odottaakaan viimeisiä maaliskuun raportointeja...

Tiuviulaisen paketti
Tiuviulainen pääsee tekemään raakasuklaata:
Voi miten jännää oli käydä postissa hakemassa ensimmäinen paketti salaiselta marttaystävältä. Ja kyllä meillä sitten huokailtiin. Ooo- 'Raakasuklaan valmistuspaketti'- vautsi. Tämmöisestä en ole koskaan edes kuullut ja nyt pääsen kokeilemaan - k i v a a. Sitten paketissa oli vielä ihanat hymyn huulille saavat "pääsiäismunan lämmittimet" - sellaiset itseneulotut ihanat töyhtökvaakut - juku sentään. Ja sitten oli vielä pääsiäisruohonsiemeniä. Kyllä minun nyt kelpaa - kiitos salaiselle ystävälle. 

Martta-mummin paketti
Martta-mummi kiittää tosi mukavasta paketista ja siihen liittyvistä haasteista:
Banoffeesta varmaan selviän, täytyy kokeilla. Suurempi haaste on krassin siemenet, mutta kiitos hyvistä vinkeistä. Täytyy laittaa ne kasvamaan piharuukkuun ja toivoa... en nimittäin ole kovin hyvä viherpeukalo. Liitutaulukana löysi paikkansa heti. Herkut ja muut mukavat säästän pääsiäiseksi.
Kiitos Sinulle salainen Ystäväni.
Talvikin paketti
 Talvikki sai yrtti- ja herkkupaketin:
Saamani yllätyspaketti sisälsi Basilikan, Timjamin ja Korianterin siemeniä istutuspurkkeineen, silikonisia muffinsivuokia ja suklaamaistiaisia. Taimien kasvatus on parhaillaan menossa, joten nämä ovat loistava lisä yrttitarhaani. Muffinsseja tulee tehtyä tuon tuosta joten vuoat ovat tervetulleita. Ja lisäksi vielä suklaanystävänä sain eri makuisia suklaita, joihin oli hauskan kirjeen mukana vinkki suklaamaistiaisten järjestämiseen.
Kiitokset Salaiselle Marttaystävälleni kivasta paketista ja Aurinkoista pääsiäisenaikaa ja kevättä.

Kaisa pääsee käyttämään versoastioita, katso täältä lisää.


Sandun esse
Sandu lähettää SMY:lle lämpöisiä terveisiä:
Paketti oli todella, todella mieluinen! Ja ei voi kuin ihmetellä, miten SMY:ni onkin onnistunut keräämään niin minun näköiseni paketin ja vieläpä sellaisista asioista joita minulta on puuttunut!
SMY:ni oli ommellut vanhasta mekosta aivan mahtavan essun  (jonka puin heti paketista päälle ja  tanssahtelin keskellä olohuoneen lattiaa  aiheuttaen hivenen hämmennystä töistä saapuvassa miehessä :)) Se on niin hieno että raaskiiko sitä  taikinaan sotkeakaan. Ja essu tuli muutenkin kuin tilauksesta koska essua minulla ei ole ollutkaan mutta hankintalistalla on ollut pitkään.
Essu yllä onkin sitten mukava kokeilla Persikkaisia sitruunarahkapullia, joiden reseptin SMY minulle lähetti omien kokemusten, vinkkien ja muutaman tarpeellisen aineksen kera. Ehkäpä tällä reseptillä ja SMY:n antamilla vinkeillä minäkin saan aikaan muutakin kuin tiiliskiviä :)
Sandun paketti
Lisäksi SMY muisti minua seinäkalenterilla jonka kuvituksen osalta hän oli ihan oikeassa, kuvitus on kuin minulle tehty. Nimittäin pidän kovasti  tämän kyseisen tekijän (valitettavasti nimeä en muista) töistä ja makuuhuoneen seinällä roikkuukin muutama hänen julisteensa kehyksissä. Ja seinäkalenteriakaan minulla ei vielä tälle vuodelle ollut, että tarpeeseen tuli sekin.
 Lisäksi SMY muisti minua tuoksukynttilöillä (joista kaksi ensimmäistä jo palaakin kauniisti olohuoneen pöydällä tuoksuen herkullisesti caramelilta), kauniilla perhosserveteillä, kortilla, servetin taittelulehtisellä ja Anna-lehdellä, jonka aion lukaista iltateen kera. Lisäksi pullaresepti  ja lehden leipäreseptit oli merkitty sydämen muotoisella "klemmarilla" joiden ura muistikirjan merkkeinä alkoi heti :) Kiitos kovasti SMY, aivan ihana paketti! Aurinkoista kevättä koko Salaisten Marttojen "jengille"!

Marsun paketti
Marsu sai pullean postikuoren:
Salainen ystäväni on selvästi kädentaitaja, koska paketissa oli itse tehty nimelläni varustettu rannekoru, kauniisti koristeltu pääsiäismuna ja vielä virkattu munanlämmitintipu, jolla on helmet kaulassa (!) ja joka pääsee varmasti koristamaan kotiamme tänä ja monina tulevina pääsiäisinä. Aion käyttää kauniin käärepaperin pääsiäiskorttiaskarteluihin. Mallina voin käyttää ystäväni tekemää korttia. Sain myös terveellisen ja hauskan pääsiäisherkkuohjeen keitettyjen munien koristelemiseksi sekä pääsiäisaiheisen postikortin, jonka postimaksu on valmiiksi maksettu. Nyt pitää vain miettiä sopiva vastaanottaja. Kiitos mukavasta paketista!
naelan paketti
naela sai puutarhapuuhaa:
Sain tänään pakettini ja se oli aivan supermahtava. Mukana oli 7 erilaista siemenpussia, kauniit puutarhahanskat, pääsäisservettejä, suklaata ja SMY:ni itsetekemä suklaakoru todelliselle suklaan ystävälle! Koru pääsee heti huomenna kaulaani.
Paketti toi minulle niiiiin hyvän ja iloisen mielen! Kiitos ihana SMY:ni :-)


Tosimartan paketti
Tosimartta sai arvoituksellisen paketin:
Sain toooodella arvoituksellisen, rapisevan paketin salaiselta marttaystävältäni. Rapinan syyksi paljastui Postikustin kyydissä auennut neularasia ja paketista ropisevat neulat. Neulojen käyttötarkoitus on yhäkin arvoitus, kuten moni muukin asia jännittävässä paketissa;

1) Paketista löytyi kaksi huimaavan hienoa käsintehtyä korttia, joiden valmistustekniikkaa en ole vielä selvittänyt. Kortit ovat upeita, moista tekniikkaa en ole aiemmin nähnyt ja innolla odotan sopivaa hetkeä ryhtyä ratkomaan arvoitusta ja kokeilemaan tekniikkaa itse. Tosin ensin pitänee hankkia sopivia lankoja ja silmäneula, kumpiakaan kun Tosimartan huushollissa ei tietenkään ole.

2) Paketissa oli mukana kaksi styroks-munaa ja maininta niiden koristelemisesta. En ollut varma oliko ystäväni ajatellut, että munat voisi koristella esim. paketista löytyneillä kauniilla nauhoilla tai jollain muulla, mutta Tosimartta hyödynsi tarkoitukseen saamiensa korttien ideaa ja niitä arvoituksellisia neuloja. Myös 2,5v tyttäreni innostui koristelutekniikasta. Ensimmäiset yritykset eivät ole kovin taiteellisia tai taidokkaita, mutta aivan varmasti pienellä harjoittelulla tällä tekniikalla saa aikaan hienoja pääisäiskoristeita. Joten pitänee poiketa askartelukaupassa munaostoksilla.

3) Paketissa oli myös mm. rairuohon siemeniä, suklaamuna, salmiakkia, kynttilä, serviettejä ja kauniin värinen helmilajitelma.

Suuri kiitos ystävälleni tiistai-illan hauskasta askartelutuokiosta ja kaikista tulevista askartelutuokioista paketin materiaalien ja arvoitusten kimpussa!


HPöllö sai oman pakettinsa josta voit lukea täältä.

 Viiu on saanut kaikenlaista ihanaa: 
Viiun paketti
Siis aivan mieletön paketti! Meinasi liikutuksen itku päästä, kun avasin! Paketissa oli Maalaisunelmia -kirja, joka on ollut toivelistalla jo jonkin aikaa (mistä salainen Marttaystävä mahtoi tämän tietää!), Pariisin kirppikseltä (!) ostettua pitsiä, 2 kerää ihanan pehmeää alpakkalankaa pehmosukkia varten, kauniita servettejä, todella loistavat pienet vaaleanpunaiset taittosakset (siis näille on NIIIIN paljon käyttöä, ne saavat kunniapaikan käsilaukusta), ihana pääsiäiskortti ja todella ihana pashaohje (jonka alkuperä oli myös kirjoitettu ohjeeseen), jonka mukaan aion varmasti tehdä pashaa pääsiäisenä. Ohje oli kauniin kortin sisällä. Siis olen todella onnellinen ja häkeltynyt tästä ihanasta paketista! Suurkiitos salaiselle ystävälle!! Pariisin pitsillekin oli laitettu hyviä käyttöehdotuksia, mutta pakko kertoa, että taidan laittaa sen kotiini johonkin näkösälle paikalle koristeeksi ihan sellaisenaan, en raaski sitä mihinkään askarteluun käyttää, kun se on niin kaunis muisto tästä hauskasta Salainen Marttaystävä -kokemuksesta!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, miten ihania paketteja kaikki ovat saaneet!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita, keväisiä paketteja ovat kaikki saanet! Ajattelevaisia, osaavia ja kekseliäitä ihmisiä tuntuvat kaikki Salaiset Martat olevan.

Ruiskaunokki kirjoitti...

Vau! Kaikki ovat Ihan Oikeita Marttoja, paketit ovat selvä todiste asiasta!

Johanna kirjoitti...

Ruiskaunokki on oikeassa. Te olette kaikki todellakin Oikeita Marttoja. Ihan Marttayhdistystatuksesta huolimatta :)

*esteri* kirjoitti...

Smy:täni saapui vielä ihana pääsiäiaiheinen kortti postilaatikkooni!