sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Syyskuun paketit - osa 3

Kolmas pakettipostaus syyskuulle. Tähän tulee loput vastaanotetut paketit. Kaikki paketit on jo lähetetty ja melkein kaikki saatu ja raportoitukin. Hienoja, hauskoja, herkullisia ja kauniin värisiä juttuja ovat osallistujat keksineet syyskuun teemaan "syksyn tunnelmaa". Katsotaan mitä lokakuu ja "valoa pimeään" tuo tullessaan.


Arpa Onnelin paketti
Arpa Onneli on saanut sukkalankaa ja herkkuja:
Paketti oli aivan ihana, tosi mieluinen kiitos kovasti lähettäjälle kauniista ajatuksista,joita sen mukana tuli :-)


Siirey pääsee kokeilemaan puolukkareseptejä:
Innoissani töiden jälkeen suuntasin postiin, jossa hyvinkin ystävällinen postitäti antoi minulle paketin. Kotona yhä innostuneena avasin paketin. Sain marjanpoimurin, ihanan reseptivihon monella puolukkaohjeella, Roosa nauha lämpökynttilöitä ja kuvioituja nenäliinoja ihanan viestin kera. Sen verran voin salaiselle ystävälleni kertoa, että viime viikon olin flunssassa ;) Puolukat ja minä emme ole olleet oikein suuria ystäviä. Ystävieni ja erityisesti mieheni innoittamana, olen alkanut maistaa asioita, joista en ole ennen niin välittänyt. Uskon, että näillä ohjeilla nuoruuden puolukka kammot häviävät. Heti aion ainakin koettaa puolukkaista juustokakkua. Kiitos todella paljon salaiselle ystävälleni :) (Kuva lisätään pikapuoliin)


Salamander sai herkullisen paketin:
Mmmmm. Mun lempparisuklaata tuo Fazerin vadelma-karpalo! Siitä tykkäsin hurjasti. Vintagekuville löytyy takuulla käyttöä. Perhosleimasimet oli söpöjä. Viisauden lähteillä -kirjanen oli tottakai mukava lahja, kun tykkään kaikesta aasialaisesta! Teelaaduille olen valitettavasti allerginen, mutta ei se mitään. Mulla on paljon teenjuojaystäviä, jotka takuulla ilahtuu, kun tarjoan heille vähän erilaista teetä välillä. Täältä löytyy kuva ja lisätietoa paketista.
Kahalen paketti
Kahale pääsee hoitamaan itseään: 
Paketissa oli kortti jossa luki: tässä tulee jotain, millä voit hoitaanitseäsi, jotain itse nautittavaa ja tehtävää. Niitä juurihan se ihana paketti sisälsi. Oli teetä, jalkahoitosetti, k-kirjain, jonka voi esim päällystää mukana tulleilla kuvilla ( voi olla että en kyllä raaski) koriste sydämen, johon oli varmaan tarkoitettu ruudullinen nauha... Muffari vuokia ja salmiakki nautittavaksi. Nyt jo tuiki tarpeellinen heijastinkin paketista löytyi. Kiitos ystäväni mukavasta paketista, oikein innolla jo odotan seuraavaa :)

Karjakko on saanut kauniin ovikoristeen, herkkuja ja muuta mukavaa. Täältä lisätietoja.

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja yllätyksiä! t. Hapsuli