sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikon 20 muistamisia

Täällä jo odottelen toukokuun pakettiraportteja - niin lähettelyjä kuin vastaanottamisia. Sillä välin vielä yksi huhtikuun raportointi.

Unnukka pääsee istuttamaan yrttejä: 
Huhtikuun paketti oli jälleen kerran pysäyttävä, ihan kuin todellakin salainen ystäväni tuntisi minut läpikotaisin.Paketista löytyi kaksi puutarhalehteä, jotka olen selannut ja lukenut jo moneen kertaan (ja jotka annan nyt ystävättärelleni luettavaksi). Paketissa oli useita siemenpusseja: yrttejä ja salaatteja. Kynteli on ihan uusi tuttavuus (hienoa). Minulla onkin oma yrttimaa, johon siemeniä ei ollut vielä tälle kesälle hankittuna, joten tarpeeseen tulivat.
Unnukan paketti
Uusi tuttavuus, oli myös teepallo. En ole niitä vielä kokeillut, koska haluan, että minulla on joku ystäväni jakamassa tuon ensikokemiseni ilon. Mutta suklaalehtikeksit (rakkauteni jo lapsuudestani, koska niitä oli aina lempinukkeni nimipäiväkekkereillä) menivät hetkessä, niitä en voi vastustaa.  Lisänä oli ihana kirje, jossa ystäväni kertoi, ettei ole vappuhörhöihminen, kuten en minäkään vaan vappu on kevään ja uuden kasvukauden juhla. Erityiskiitos vielä ihastuttavasta vappukortista, joka saapui erikseen postilaatikkooni ja koristaa nyt jääkaappini ovea.

Ei kommentteja: