maanantai 21. toukokuuta 2012

Viikon 21 muistamisia

Paketteja alkaa saapumaan. Tässä ensimmäiset raportit.

Sandun palat
Sandu on saanut palapelikortin:
Perjantaina posti oli tuonut minulle salaiselta ystävältäni pienen kummalliselta tuntuvan kirjekuoren. Kuoresta paljastuikin todella hauska idea jota aion varmasti itsekin joskus käyttää. 
Valmis palapeli
Kirjekuoressa oli palapelin paloja, jotka täytyi ensin koota että sai luettua Marttaystävän ihanan kirjeen, joka oli kirjoitettu toiselle puolelle. Mukava yllätys ja hauska keksintö tällainen muistaminen! Mielestäni oli myös hirmuisen hauskaa,että ilmeisesti työviikosta väsähtäneenä palapelin kokoaminen olikin yllättävän haastava homma ja kikattelin itselleni kokoajan keittiönpöydän ääressä kokoillessani palapelia :)
Kirjeessään Marttaystäväni mietti olenkohan raaskinut ottaa essun jo käyttöön ja kyllä,se on ollut kovassa käytössä. Arkinenkin ruuanlaitto on paljon kivempaa kun päällä on jotakin kaunista, ruuanlaitto sujuu tanssahdellen :). Ja pastasalaattiakin olen jo ehtinyt tekemään useampaan kertaan mm. äitien päivän lounaalla se oli mukana ja kaikki kovasti siitä tykkäsivät.
Kiitos Marttaystäväni,  olet todella kekseliäs!
Heikun Keikun kalastusopas

Heikun Keikun sai apua kalastukseen:
Kalastusaiheisesta vihkosesta löytyy kaikenlaista kalatietoutta, myös käsittely- ja paisto-ohjeet. Sattui sinällään tosi osuvasti, että olin lähdössä viikonlopuksi mökille, ja mökkeilyyn kalastus toki kuuluu! Tulin kuitenkin kipeäksi ja jäin kotiin toipumaan, mutta nämäkin vinkit tulevat kesällä käyttöön.
Kirjeessä myös kaunis kukkakortti.

Niin, ja viime viikonloppuna leipaisin yhden kuivakakun aiemmin SMY:ltä saamallani reseptillä. Kakku sai kovasti kehuja :)Snap Crackle Pop sai monenlaista neulontatarviketta:

 Kesäpuuhapaketissani oli ensinnäkin Stitch'n Bitch - Neulojan käsikirja, jota olen useaan otteeseen hypistellyt käsissäni, mutta syystä tai toisesta aina jättänyt hankkimatta. Nyt tiedän miksi... :)  Kirjassa on monta toteutettavaa ohjetta. Lisäksi paketissa oli Ihana-askartelulehti, joka ensi vilauksella näyttää siltä että siellä on useampikin kesäprojekti odottamassa vuoroaan. Ja vielä jää syksyksikin. Koska pakettiin kuului myös pussillinen isoja nappeja, tulin siihen tulokseen että projektikseni on tarkoitettu matonkuteesta virkatut, napilla koristellut tossut. Ja sen jälkeen virkkaan mökille ulkohuussiin uuden maton vanhoista tee-paidoista. Ja niitä koruideoita on pakko kokeilla... Ja, ja...
Snap Crackle Popin neulepaketti
Paketissa oli myös ihastuttavia kangasnappeja, ja 21 vinkkiä kuinka niitä käyttää. Ja sitten vielä kaunis laatikollinen takansytytystikkuja (näitä taas viikonloppuna kaipasin, kun poltin kynteni takkaa sytytellessä) ja erittäin näppärä pieni ompelukotelo, jossa oli kaikki tarpeellinen irronneen napin kiinnitykseen. Kaunis kortti paljasti minulle myös salaisen ystäväni oikean nimen. ;)  Kiitos kaikista ihanista paketetista. Niitä on ollut mukava odottaa ja ihana vastaanottaa.

Kiitos myös übermartoille tämän kokemuksen järjestämisestä! 

Heikun Keikun on saanut ajattelun aihetta:
Heikun Keikun paketti

Tänään sain palan ruskeasävyistä kangasta ja Puijo-aiheisen sormustimen.
Viestissä mainittiin kesäinen käsityö, ja haastettiin kysymyksellä "Mitä teet?"
Yritin kovasti miettiä, mutta tunnustan etten keksi mihin tällaista jäykkää kangasta voi käyttää?? Tuntuu kovalta edes ommeltavaksi, joten laittaisin ehkä parvekkeelle penkin päälliseksi...vinkkejä?

Mummo on saanut monenlaista puuhaa kesäksi. Luepa täältä lisää. 

Heikun Keikun paketti
Heikun Keikun on saanut "paljastuspaketin" jossa monenlaista näpertelyä kesään:

SMY:ni haluaa selkeästi minun tekevän kesäksi solmitun kassin, koska paketissani oli kassin kahvat ja makrameesolmuohjeita. Tämä vaikuttaa oikein mukavalta näpertelyltä minun makuuni! Harkitsen myös, voisiko edellisestä kirjeestä saamaani kangasta käyttää myös tähän kassiin. Paperilanka-ohjekuvastossa minua miellyttivät kukkaset, jotka näyttävät itse asiassa todella aidoilta. Voisin tehdä myös kransseja, koreja ja virkatun kassin.. Servettipaketti oli oikein ihana ja kesäinen, juuri minun näköinen! SMY:ni on kyllä opiskellut mieltymyksiäni tarkasti, suuret kiitokset paketeista ja ihanaa kesää :)

Ei kommentteja: