sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikon 24 päivityksiä

Tähän postaukseen saan varmasti lisättyä viimeiset saapuneet paketit. Salainen Marttaystävä on nyt lopuillaan ja jäljellä on enää tosiaan muutama pakettiraportti ja "loppukiitoksen" arvonta edessä. Kiitos kaikille osallistujille! Salainen Marttaystävä 3 sijoittuu syksyyn. Ilmoittautuminen alkaa elokuun alkupuolella. Käykäähän aina välillä blogissa tarkistamassa milloin ilmoittautuminen alkaa. Mutta nyt ne saadut paketit:

Mustikkatalkkunan paketti
Mustikkatalkkuna pääsee tekemään sushia:
Paketti oli kovasti myöhässä ja olin jo vaipunut epätoivoon, että salainen ystäväni oli minut unohtanut. Ymmärrän, kun hän kertoi puutarhakiireiden vieneen aikaa ja paketti oli mieluinen.Unnukka sai maalaustarvikkeita:
Unnukan paketti
Unnukan paketti
Salaisen ystäväni paketit ovat kaikki olleet huimia yllätyksiä, mutta viimeisen paketin saavuttu, olin lentää pyrstölleni: öljyvärit, paletti ja pensselit sekä printatut maalausohjeet. SMYni ottamia omia valokuvia cd-levylle tallennettuna, jotka olivat tosi kivoja luontokuvia. Lisäksi kortti, jossa oli Peikon kuva (kutsumanimeni). Kortti panikin jälleen pääni askartelemaan, että kuka salainen ystäväni on, koska ensimmäisessä yhteydenottokortissa oli punatukkainen keijukainen ja nyt Peikko. Viimeinen paketti ei kuitenkaan paljastanut minulle, lähettäjää vaan mieleni kutkutus jatkui seuraavaan viikkoon, jolloin lähettäjäksi paljastui MaaTiainen. Viimeisessä kirjeessä oli SMY:ni tekemä upea lehti, jonka luinkin kannesta kanteen ja myös 7-vuotias pikkuystäväni, joka ihasteli, miten joku osaakin piirtää niin upeasti. Sieltä viimeiseltä sivulta löytyi myös salasana: Villi Vanilja. MaaTiainen on tainnut saadasieltä vinkkejä Peikosta. Olen muuten tehnyt jo yhden teoksen valmiiksi ja seuraava työ on valmistumassa. Ensimmäinen teokseni ilahduttaa minua paljon, koska huomasin, miten kivaa maalaaminen on. Enemmän päivänvaloa se ei kestä, kun maailman klassikkoteoksetkin kärsivät liiasta valosta. Olen huomannut, ettei minusta tule Moneta eikä Renoiria, mutta hyvä Hennessy kyllä :-) Kiitos Salaiselle ystävälleni ja kaikille mukana olleille. Seikkailu jatkukoon.

Lisätään tänne vielä päivittämättä jäänyt paketti. Übermartta pahoittelee unohdusta...

Kenguru on saanut sukkalankaa:
Kommenttina vaikkapa että lahjat ovat olleet hauska innostaja kevään eri käännekohdissa - nyt kesän käsityöt ovat viritettyinä; luulenpa että joku saa raitasukat jos kantapään konsultti ilmaantuu mökilleni!

Kengurun paketti

Ei kommentteja: