maanantai 4. kesäkuuta 2012

Viikon 23 päivityksiä

Viikon poissaolon aikana on päivitettävää kertynyt vaikka millä mitalla. Siitä kiitos kaikille ihanille ei-enää-ihan-niin-salaisille Martoille!

MarttaMummin paketti

MarttaMummi sai toukokuun pakettinsa:
Kiitos Tetta! Oli oivallinen viimeinen lähetys. Piti heti kokeilla tiskikukan ohjetta
ja käyttää lanka. Valmis tulos kuvassa. Suraavaksi varmasti testaan suklaista
suosikkiohjettasi. Kirjassa on monta ihanaa reseptiä joita varmasti kokeilen.
Edellesen lähetyksen juustokakkukin on tehty. Ricotta-juustoa en kyllä löytänyt 
mutta cottagecheese on luultavati melko samanlaista sillä kakku onistui tosi
hyvin ja teki kauppansa.  Kiitos sinulle mukavasta keväästä ja uusista ideoista:)

*esteri* on saanut aivan mahtavan ja runsaan toukokuun paketin.Mulla on ollut ihania kuukausia Smy:n johdosta! Toivon että Smy ystäväni olisi nauttinut yhtä kovasti kuin minäkin! Lukekaahan täältä paketista lisää-

BlingBling:llä on on ollut tosi nappiystävä!! Ajatusten lukija kerta kaikkiaan. Mukavia paketteja olen saanut, just minunlaisia. Lukekaahan täältä lisää.

Minnailonan paketti
Minnailona sai jälleen kerran loistavan paketin ystävältään:
Kuvassa näkyvä helmikorukirja oli syntymäpäivälahja ihanalta SMY'ltäni. Varsinaisessa paketissa oli paljon eri kirjoista napattuja askartelu- ja käsityöohjeita, joista varmasti useampi tulee toteutettua (tiskirätteihin olen jo erikoistunutkin ;-)). Paketista paljastui myös kesäisiä herkkuja ja kauniita puisia nappeja, joista tyttäreni nappasi jo osan nappikokoelmaansa.Ja vaikka ne olikin tarkoitettu rintamerkki-askarteluun, ajattelin laittaa niistä kaksi juuri nappeja vaille valmiiksi saamaani tyttären neuletakkiin.


Tämä SMY2 -rinki on ollut ihana kevään piristäjä. Siitä suuri kiitos sekä übermartoille että parhaimmalle mahdolliselle salaiselle ystävälle.

Ruiskaunokin paketti
Ruiskaunokki sai hauskoja juttuja:
-sain kauniin kahvipurkin, jonka SMY:ni oli päällystänyt itse Decoupe-tekniikalla,Aito Martta tunnusmerkki!
-purkissa kahvia, naamio, kaksi helmilankarullaa ja käpy
-suloinen paketti!
Tavoitteeni on joskus oppia käpyilemään, välineet on niin kauniit! Paketti paljasti SMY:ni olevan Naela. Lämmin kiitos hänelle, kiitos Emolle ja kaikille osallistuneille! Reipasta Martta-kesää jokaiselle!

Pioni sai neulontatarvikkeita:
Pionin paketti
Salainen Marttaystävä tietää intohimoisen harrastukseni, neulonnan, mutta erityisen sukkien neulonnan, ja on onnistunut yllättää mut täydellisesti. Mulla on lähes kaikki neulekirjat, muttei tätä sukkakirjaa! Miten hän tiesi, ettei mulla ole sellaista?!? Täytyypä kokeilla tuota neulontatapaa, kaksi sukkaa yhtäaikaa. Olen itse ajatellut kokeilla Novitan uutuuslankaa, mutten ole vielä ostanut sellaista itselleni. Nyt tää bolerontyyppinen neuleohje Novitan uutuuslangan kanssa on Do it-listallani. Voi miten iloinen olenkin!


Hankun paketti
Henkku saa kesällä virkata:
Sain paketin, jossa oli ihana virkkauskirja, tunisialainen virkkuukoukku, kaksi kerää puuvillalankaa, amigurumiohjeet, kauniita muistilappuja peltirasiassa, pähkinä/hedelmäsekoitusta pussillisen ja pienen voidetuubin. Lisäksi sain syntymäpäivälahjaksi kauniin, itsetehdyn helmirannekorun! Aivan ihana paketti taas! Nyt tiedän nimimerkin jo...


Sandu on saanut pakettinsa:

Salaiseksi marttaystävkseni paljastui Heikun Keikun, jonka viimeinen paketti oli taas ihan mahtava. Juustokakku lähtee ihan heti kokeiluun (olisi lähtenyt ihan samantien jos en olisi unohtanut postireissulla avaimia kotiin ja vara-avaimen hakumatka kesti sen verran pitkään, etten jaksanut alkaa enää samana päivänä puuhaamaan). Jos olisi mahdollista, eläisin ehkä pelkästään juustokakulla ja Heikun Keikun lähettämä resepti kuulostaa kyllä niin herkulliselta (että sitä pitää tehdä niin että saan syödä koko kakun itse :) ). Kirjasta löytyi heti monen monta ohjetta joita haluan kokeilla enkä vielä ole osannut päättää mitä kokeilen ensimmäisenä. Ehkä teen kirjan ohjeen mukaan virkatun maton muovikasseista sillä parvekkeelle olisi mukava saada joku matto. Ja virkkaamistahan täytyy heti ruveta harjoittelemaan koska Heikun Keikun muisti koukkupuutteeni ja ystävällisesti lähetti minulle sellaisen. Juomajauhepussit lähtivät töihin mukaan jotta voi sitten herkutella töissäkin. Lisäksi hän muisti minua villalangalla joista tulee sukat (olen huono kutomaan sukkia kun toiseen pariin ei oikein mielenkiinto tuppaa riittämään mutta nämä aion saada kyllä valmiiksi. Lisäksi paketista löytyi kirje, jossa kerrottiin kuka salainen ystäväni onkaan ollut. Kiitos Heikun Keikun, minustakin ihan tuntuu että tunnet minut, niin osuvia pakettisi ovat olleet.
Sandun paketti
Tiuviulainen askartelee kesällä lampunvarjostimia:
Toukokuun paketti sisälsi kaksi pientä varjostinkehikkoa, kahdenlaisia lasihelmiä ja pikkuruisia nappeja sekä kerän puuvillalankaa.

Suloisista aineksista aion väkrätä kesäiset varjostimet - odotan innolla.
Tiuviulaisen paketti
Kiitos.

Ei kommentteja: