tiistai 21. elokuuta 2012

Lähde mukaan Salaiseen marttaystävään!

Esimerkki SMY2 kierroksen paketista.
Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä ja mukaan mahtuu hyvin.

Luepa siis välilehdiltä (Ohjeet ja säännöt, ilmoittautuminen, teemat, UKK...) lisää ja ilmoittaudu mukaan. Edessä on hauska syksy iloisten pakettien parissa. Ja jos et itse tällä kertaa lähde mukaan niin kerro vaikka jutusta eteenpäin kavereillei tai laita kierroksen tunnuskuva blogiisi.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta salainen.martta(at)gmail.com.
4 kommenttia:

- H - kirjoitti...

Posti on jatkanut Smart-post tarjoustaan marraskuun loppuun asti. Jos löytyy uskallusta / halukkuutta, niin übermartat voisivat keräillä kännykkänumeroita noihin tietolomakkeisiin. Kaiken kokoiset paketit kulkevat 5 e noista lähetettynä, mutta tarvitaan vastaanottajan kännykkänumero.

Siis ideana heitetty.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten kaikki voisivat tarkistaa blogeistaan, että niihin voi kommentoida anonyymisti. Muuten ei SMY pysty laittamaan kommentteja, vaikka haluaisikin.

Johanna kirjoitti...

Kiitos molemmille kommenteista ja vinkeistä! Ubermartta ottaa näistä onkeensa ja muistuttaa blogikommentoinnin sallimisesta sekä kyselee puhelinnumeroita.

Johanna kirjoitti...

Siis muistuttaa ja kyselee sähköpostitse pikapuoliin, sillä kaikki eivät ehkä täällä muista käydä lommentteja lukemassa...