sunnuntai 5. elokuuta 2012

SMY3 ilmoittautuminen alkaa!

Salainen Marttaystävä 3 tuo iloa ja jännitystä syyskuukausille. 
Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Ilmoittautuminen Salaisen Marttaystävän kierrokselle 3 alkaa 6.8. Mukaan mahtuu 50 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä "Ilmoittautuminen" välilehdellä oleva lomake täytettynä osoitteeseen salainen.martta@gmail.com. Ilmoittautumisaika päättyy 28.8.
 

Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä. Hyvän käsityksen kierroksen sisällöstä saat lukemalla erillisillä sivuilla olevat Ohjeet, Ilmoittautuminen ja Raportointi. Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys. Kahden edellisen kierroksen tunnelmia voit lukea blogin arkistosta tunnisteilla smy1 ja smy2.

Kierrosta saa mainostaa, eli laittakaahan kierroksesta tietoa eteenpäin ystävillenne ja vaikka Marttayhdistyksiinne. Blogin oikeassa reunassa on kierroksen tunnuskuva, jonka voitte esimerkiksi liittää omaan blogiinne.


Tervetuloa mukaan Salaiseen Marttaystävään!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis koska tuo alkaa? ;-)

Johanna kirjoitti...

Ilmoittautuminen on käynnissä ja varsinainen kierros alkaa syyskuun alussa. Tarkempia päivämääriä ja aikoja löydät mm. tuolta ohjeet ja säännöt välilehdeltä.

Anonyymi kirjoitti...

Eli ei siis alkanut 6.8.?

Johanna kirjoitti...

Ilmoittautuminen alkoi 6.8. Ja varsinainen kierros kestää syyskuun alusta marraskuun loppuun.

Johanna kirjoitti...

Lisätietoja ja neuvoja saa tämän blogin lisäksi myös osoitteesta salainen.martta@gmail.com