tiistai 16. lokakuuta 2012

Lokakuun paketit - osa 2

Tässä nyt toinen osa lokakuun paketeista. Käykäähän katselemassa niitä muitakin blogin aikaisemmista postauksista.


Draculauran paketti

Draculaura on saanut ideoita ja materiaaleja kierrätysaskarteluihin: 
ihan ensimmäiseksi ISO anteeksipyyntö sekä übermartalle että salaiselle ystävälleni. Olin lähettävinäni raporttini jo viikko sitten, mutta nyt huomasin sen jääneen lähtevien boxiin jostain syystä. Ihmettelin, kun päivitystä ei blogiin ilmesty (ja niin varmaan ihmettelee oma rakas smy'nikin), kunnes tajusin tarkistaa että viestini on varmasti lähtenyt - eikä ollut.


"Käsintehty"
Sain siis lokakuun pakettini jo reilu viikko sitten ja voi taas sitä ihastusta ja ihmetystä - miten voi jollain olla niin mahtava mielikuvitus paketteja kasatessa. Valoa pimeään todellakin toteutui tässä paketissa. Kauniista peltirasiasta paljastui kaksi SMY'ni itse tekemää, keskenään sangen erilaista, veikeää heijastinta - ja materiaaleja vastaavanlaisten heijastimien tekemiseen. Aivan loistava ja kekseliäs paketti! Kerroin esittelykirjeessäni toivovani oppimaan/pystymään hyödyntämään kierrätysmateriaaleja. Laatikkoon olikin nippeleiden, nappeleiden, heijastin- kankaan, vanun, neulojen jne. lisäksi pakattu pala vanhoista nahkahousuista - sitä pääsen nyt siis heijastintöissäni hyödyntämään. Ja pisteenä i:n päälle, löysin paketista kaunista kangasnauhaa, jossa lukee "käsintehty" - sitä voin hyödyntää muissakin tekeleissäni. Suklaalevy ei enää ehtinyt valokuvaan, tyttäreni sieppasi ja popsi sen miltei samantien ;-) Salainen ystäväni, kuka oletkaan, KAUNIS KIITOS syksyni piristämisestä. Olet ainutlaatuinen!

Poppiksen paketti

Poppis on saanut suklaata ja kuppikakkuohjeita:  
IHANA! Pakettikortin saatuani ryntäsin postiin ja en malttanut edes odottaa kotiin pääsemistä, vaan paketti oli korkattava jo postissa. Kyllä postineiti Pikkaraisella oli ihmettelemistä, kun repesin nauramaan kaksinkerroin mukana seuranneen kortin mukana. Smyni on selvästikin ollut palohälyttimenä pikku keittiöni katossa, sillä niin oivallisesti hän oli ymmärtänyt laittaa pakettiin mukaan suklaata - jolla saa korjattua mahdolliset ulkonäköongelmat - siis, niin totta! Kiitos, asia naurattaa edelleenkin! Niitä pieniä ulkonäköongelmia kun on ollut noiden leivosten kanssa läpi ikiaikojen. Kuppikakkukirja on mahtava, tosin luin kannesta ensin, että 'Kuppikakku päivässä pitää lääkärin loitolla', mutta ei tämä motto 'Kuppikakku päivässä pitää onnellisena' ole yhtään heikompi. Minusta ainakin tuli reippaasti onnellisempi kirjan kanssa ja sitä on vaikea selailla kuolan valumatta... ja mikä parasta kirjassa on kunnon ohjeet tällaiselle pahviaivolle, joka ei ole todellakaan ole mikään jauhopeukalo. Postista oli sitten pakko suunnata kauppaan kirja kainalossa etsimään sopivia aineksia ja huomenna pääsee paketissa mukana seuranneen pursottimen ja suklaan kanssa niitä ulkonäköhaasteita kuppikakkusissani sitten korjailemaan. Erityisen kiitoksen haluan lähettää Smylleni jälleen kerran elokuva-aiheisen kortin pongaamisesta. Se on todella mahtava, kuten kuvasta näkyy ja kortin takana oleva lainaus sopii meille kaikille uusia ulottuvuuksia hakeville kuin nappi takkiin. Siellä meinaan todettiin: "En edes tykkää kaviaarista. Syön sitä silti, että tottuisin.... Kunhan se alkaa maistua - se on varmasti tosi hyvää". Uuteen tottuminen vie kuitenkin meiltä kaikilta sen aikansa. Joka tapauksessa on aivan mahtavaa, kun on näin hyvin kykyni tietävä smy, joka osaa tuoda hymyn huulille pitkäksi aikaa pakettiensa kautta. Kiitos, kuppikakkujen avulla säteilen varmasti yliaktiivista energiaa pitkälle töissä ja vapaa-aikana. Aivan mahtava paketti, olet huipputapaus ja oikeassa myös siinä, että kyllä se uuni alkaa tekemään yhteistyötä hitaasti ja varmasti (asiaa varmaa auttaa myös se, että puhun sille nätisti).Untuvikon paketti
Untuvikko on saanut pakettinsa.
 

-H- on saanut Halloween -juttuja:


Ihana paketti. Nämä Halloween-jutut tulivat juuri oikeaan aikaan, sillä siihen valmistautuminen alkaa olla käsillä. Koska vielä jouduimme meistä riippumattomista syistä siirtämään yhdet synttärit muutaman viikon myöhemmäksi kuin aiottua, niin meillä tulee olemaan Halloween-bileet. Lukekaapa täältä lisää.


Herkkupossu on saanut taas kaikenlaista hauskaa. Täältä löytyy asiasta lisää.

Duraselkin on saanut lokakuun pakettinsa. Täältä lisää.
 

Arpa Onnelin paketti
Arpa Onneli on saanut mukavan paketin kuten kuvasta näkyy.  
 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, vesi herahtaa kielelle näiden kaloripitoisten ja kalorittomien herkkujen ohjeita ajatellessa. Mukavaa monipuolista tekemistä paketit tulvillaan!