keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lokakuun paketit - osa 3

Tässä nyt sitten vielä kolmas postaus lokakuun paketeista. Yhtä (luvalla myöhästynyttä) pakettia lukuunottamatta kaikki paketit ovat matkalla. Viimeisimpiä raportointeja vielä odottelen...
Hosulin paketti

Hosuli on saanut hauskan pikkupaketin ystävältään:
Kiitos salainen marttaystäväni kauniista pölyrievuista. Taitavasti virkattuja. Kiitos myös kivasta kortista :)Hipsun paketti
Hipsu on saanut lokakuun paketin ja syntymäpäiväyllätyksen:
Sain tänään syntymäpäivänäni kaksi ilahduttavaa pakettia. Ihastelimme skräppäysmateriaaleja tyttäreni kanssa, ja tulemme todennäköisesti jakamaan pöllötarrat, koska tyttäreni ihastui niihin niin paljon. Lapset pääsivät myös maistelemaan pikkuleipiä.
Paketissa oli myös itse tehtyjä kauniita kynttiläalustoja sekä virkattu pikkujoulusomiste.
Toinen paketti oli mahtunut postiluukusta. Ystäväni lähetti minulle Punokset puikoille -neulekirjan syntymäpäivälahjaksi, ihana yllätys! Kiitos salainen ystäväni!

Hipsun synttäriyllätys

Salamander on saanut valaisevan paketin. Katso blogista lisää.

Hosulin paketti

Hosuli on saanut valoa syksyyn:

Tänään hain paketin postista ja voih mitä ihanaa sieltä löytyikään. Valoa se totisesti toi päivääni. Kiitos todella paljon, en löydä tarpeeksi sanoja kuvaamaan tunnetta joka minulle tuli <3 suklaa päätyi heti parempiin suihin ja oli todella herkullista ;)
Tulppaanit aion istuttaa kahteen sinkkisankkoon ja odotan jotta ne ensikeväänä sieltä nousevat ilahduttamaan :) Sydän valo etsii vielä paikkaansa meiltä mutta eiköhän sekin paikkansa löydä ja avaimenperälle löytyy myös käyttöä. Kiitos, kiitos, kiitos ihana salainen ystäväni!!!!

Herkkupossu on saanut ihanan paketin. Klikkaa tästä blogiin lukemaan lisää. 


Henkkumaaria sai pakettinsa jota voi käydä ihailemassa täältä.
Siireyn paketti

Siirey pääsee leipomaan:


Sain Salaiselta Ystävältäni ihanan leivontakirjan, kynttilän tekemiseen tarvittavia juttuja kuten steariinia, kahvikuppisetin ja kortin. Aivan ihana yllätys. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut tuota kynttilän tekemistä, mutta sitten se on vain aina jäänyt sinne "pakko kokeilla" vaiheeksi. Ja vaikka minulle ehdotettiin tuota kahvikupin käyttämistä sen tekemiseen niin en vielä tiedä kehtaanko sitä siihen käyttää. Ja kirja oli herkullisen, syötävän koukuttava. Olen jo päättänyt koettaa tulevia juhlia varten paria reseptiä. Kiitos todella paljon ihana Salainen ystäväni todella upeasta yllätyksestä. :)

Ei kommentteja: