keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viikon 12 muistamisia


Noin puolet maaliskuun paketeista on matkalla ja pari on päässyt jo perillekin. Tänään ja huomenna taidan saada aika paljon lähetysraportteja. Se viimeinen lähetyspäivähän on jo huomenna, perjantaina 23.3.

Snap Crackle Pop on saanut maaliskuun paketissa mukavia kevätjuttuja. Paketista löytyi vihreää teetä, ruohosipulin siemeniä ja kauraa (?).


Pioni sai herkkuja: Sain tänään ihanan toscakakun, joka meni hetkessä kädestäni. Perheessäni on kolme 17-19-vuotiasta miesalkua, jotka ahmivat kakun loppuun ihan nenäni edessä. Hyvää se olikin! Paketissa oli kaksi ihanaa pikkuservettipakettia, jotka sopivat pääsiäispöytään. Ai niin, kakkupaketissa oli myös ohje mukana. Täytyy joskus kokeilla, kun siitä oli pitkä aika, kun leivoin viimeksi toscakakun. 

Ruiskaunokki on saanut pakettinsa juuri sopivaan aikaan. Postaus löytyy täältä ja kommentit tästä:
Mahtava ajoitus SMY:lläni, lähipostini suljetaan huomena ja jatkossa matkaa on enemmän. Mahtava on myös hänen lähettämänsä paketti! Juuri sopiva "minä-en-sitten-askartele" Martalle. Pääsen maalaamaan pääsiäismunia Puolison kanssa ja saamme tehdä kivat virpomisvitsat. Paketissa on kiva metallikori, kaksi hyvää Pääsiäistä munaa, koristeainetta, rairuohon siemeniä, pikkuisia tipuja. Suloinen, herttainen, hauska, elämänmyönteinen Martta-muistaminen! Nyt  on aihetta retkelle oksia noutamaan, ruohoa kylvetään ja odotetaan pääsiäistä.
Mukana oli ihana, ihana, erityisen ihana itsetehty kortti ja sen takana Pääsiäispuuhaa! KIITOS!
Hyvää Pääsiäistä kaikille Salaisille Martoille! t. Ruiskaunokki

Bling Bling  sai oikein "oman näköisen" paketin. Katso täältä lisää.

mummo sai kivan paketin ja melkein vielä kivemman kortin Varsovasta asti. Klikkaile tästä päästäksesi blogiin.

Tetta sai mukavan pääsiäispaketin ystävältään (kuva lisätään vähän myöhemmin):
Paketti oli selkeästi koottu juuri minulle, se välitti lämpimiä ajatuksia sydämeeni. Pääsen nyt kasvattamaan taimia saamistani siemenistä :)
Kiitos salaiselle marttaystävälleni!!


Henkku pääsee kasvattamaan yrttejä:

Sain ihanan paketin, jossa oli 2 Jamie Oliver -kasvatuspurkkia: rucola ja vihanneskrassi, itseneulottu bambutiskirätti, tuikkuja, servettejä, teetä, tarvikkeet pääsiäiskoristeisiin, joista 2 oli tehty malliksi. Lisäksi kaunis kortti. Olin tosi iloinen paketista.

Unnukalla on edessä huovutuskokeiluja:
Paketissa oli pitkä, kauniilla käsialalla kirjoitettu kirje salaiselta ystävältäni. Hän oli huovutuslangasta tehnyt minulle kauniin pannunalusen (aavistaako hän, että hiukseni ovat oranssit, sillä ensimmäisen postikortin postimerkissä keinui oranssitukkainen keiju (minä olen pyöreämpi) ja nyt pannunalunen on aivan hiusteni värinen :-))) Kirjeessään SMY kertoi hauskasti, että tarkoitus oli valmistaa minulle tabletti, mutta se kutistui huovutusvaiheessa pannunaluseksi. Se tuli muuten tarpeeseen, tuollainen pannunalunen on ilo kattaa juhlapöytään. Paketista löytyi myös kerä huovutuslankaa ja luonnonväriainetta, jolla voin itse kokeilla huovutusta (tämä onkin uusi, mielenkiintoinen juttu) ja SMY oli kirjeeseen kirjoittanut vielä ohjeetkin. Niitä on ensisijassa kokeiltava. Paketissa oli myös pussillinen haudutettavaa teetä (olen teen ystävä, nimen omaan haudutetun teen) ja nätti pussillinen SMY:n tekemiä pikkuleipiä, joita oli pakko maistaa heti. Aivan ihania appelsiinipinjansiemen pikkuleipiä. Luulen, että minun on pyydettävä niiden ohje SMY:ltä. Pussi oli koristeltu kuivatuilla appelsiininrenkailla. Raikas ja pirteä idea. Niiden tekemiseenkin löysin ohjeistuksen kirjeestä.
Kiitos Salainen ystäväni ja aurinkoa kevääseesi


*esteri* sai mahtavan paketin. Lisää blogissa, eli täällä.


 

Ei kommentteja: