tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vinkkejä ja ohjeita

Muutamia pieniä vinkkejä ja ohjeita Salaisen Marttaystävän taipaleelle.


Salainen Marttailu
- Kierroksen ideana on, että Marttaystäväsi ei ennen kierroksen loppua tiedä kuka sinä olet. Muista allekirjoittaa kaikki yhteydenottosi "Salainen Marttaystävä", "Salainen Ystävä", "SMY" tai jollain muulla vastaavalla tavalla. Älä käytä kierroksella käyttämääsi nimimerkkiä!
- Kierroksella käyttämäsi nimimerkki on sitä varten, että saamasi paketit ja muut yhteydeotot voidaan laittaa blogiin tyyliin: "Herrasmartta on saanut hauskan paketin, lue siitä lisää täältä" tai "Tähtisilmän paketti sisälsi aurinkovoidetta ja origamitarvikkeita, kuva alla".
Aurinkoinen kevätpäivä vuodelta 2011

Blogeista ja niihin kommentoinnista
- Jos sinulla on blogi ja haluat, että muut kierroksella olevat (ja tietysti Salainen Ystäväsi) pääsevät kommentoimaan niin muokkaathan asetukset siten että blogiisi voi kommentoida myös nimettömänä.
- Tuntemattomista (kirjoittajalle ainakin) syistä johtuen osa lukijoista ei pysty kommentoimaan blogeissa jos kommentit ovat upotettuna tekstin alle. Voit halutessasi muuttaa näitäkin asetuksia ja valita vaihtoehdoista "ponnahdusikkunan".
- On erittäin suositeltavaa käydä välillä katselemassa osallistujien blogeja. Ja kommentoidakin tietysti saa! Oman Salaisen Ystävän blogiin muistathan aina kommentoida nimettömänä ettei salaisuus paljastu liian aikaisin. 
 
Nettipostikortteja ja muita yhteydenottoja
- Näitä voi lähetellä ystävälleen aina kun vain siltä tuntuu. Varsinkin ensimmäiseksi yhteydenotoksi nettipostikortti on kätevä.
- Nettipostikorttien lähettäjäksi voit aina laittaa salainen.martta@gmail.com osoitteen.
- Sinä tiedät Salaisen Ystäväsi yhteystiedot, mutta hän ei tiedä kuka sinä olet. Muistakaa pitää tieto salaisuutena loppuun asti. Halutessasi voit vaikka hämäyksen vuoksi lähettää osan paketeista tai korteista eri paikkakunnilta jos satut kierroksen aikana matkustelemaan :)

Yleistä
- Blogin oikeaan reunaan tulee loppuviikosta kierrokseen osallistuvien nimimerkit ja linkit mahdollisiin blogeihin. Jos perustat blogin kierroksen aikana niin kerrohan siitä meille. Lisäämme tietosi listaan ja kerromme Salaiselle Ystävällesi blogisi osoitteen.
- Kierroksen teemat on koottu oman alasivunsa alle kohtaan "Teemat"

Aurinkoista viikkoa!
Übermartta Johanna

Ei kommentteja: