sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Viikon 13 muistamisia

Kaikki paketit ovat päässeet postiin saakka ja saapumisraportointeja tulee tasaiseen tahtiin. Saapumisraportit laitan aina viikon verran kerrallaan samaan "postaukseen". Ja viikon siis sen mukaan miten itse saan ne lisättyä. Eli tähän tulee mm. sunnuntaina raportoituja paketteja, joita en ehtinyt eilen lisäilemään.

kahale sai monenlaista pääsiäisjuttua:

kahalen paketti
Sain eilen oman ystäväni lähettämän aivan ihastuttavan paketin. Jossa oli hauskat pääsiäisaiheiset villasukat, pääsiäisaiheinen tiskirätti, valkoista uutuussuklaata, askartelutarvikkeitasekä leivotaan lehti. Paketti oli oikein mukana yllätys!

Heikun Keikun on myös saanut pakettinsa, jossa oli todellakin Martta-aiheisia juttuja:
Heikun Keikun paketti
Paketti saapui perjantaina, mahtava aloitus lomalle!! Paketista löytyi vaikka ja mitä! Olin haaveillut karjalanpiirakoiden ja ruisleivän leipomisesta, joten sain pulikan ja Marttojen ohjevihkosen piirakoiden tekemiseen sekä leipäreseptejä! Mahtavaa, tätä aion kokeilla hetimiten, jos nyt lomalla vaikka ehtisin. Lisäksi paketissa oli runsaasti muita leivontaohjeita sekä -tarvikkeita: kaakaojauhetta, mantelijauhetta, leivinjauhetta, ruokasoodaa ja muffinssivuokia. Taka-ajatuksena selkeästi Runebergin tortut ja suklaakakku, joiden ohjeet myös löytyivät paketista. Kaikki on otettu huomioon viimeiseen asti: "Herkullisia asioita tuottava keittiö tarvitsee hyvän siivousvälineen." Paketista löytyi siis Viledan puhdistussieni. Kaksi servettipakettia viimeistelevät kattauksen, oikein kaunis minun näköinen valinta, tykkään kukista! Kaiken tämän lisäksi paketista löytyi vielä Martat-lehti (tunnustan, en ole sellaista ennen lukenut), Pieni yrttiopas (jee!), askarteluohjeita ja muutama tarvike, sekä käsin kirjoitettu kirje. Erittäin monipuolinen paketti, kaikki tulee heti käyttöön, kiitos Martta Kevät!! 
Kengurun paketti
Kenguru sai hauskan pääsiäispaketin:
Onpa tämä hauska homma! Sain pääsiäisherkkuja, leivonta- ja ruokaideoita, monenlaista kivaa, myös esim.itse tehty pieni pääsiäisruohotuokkonen ja kortti.

MaaTiainen on saanut ilahduttavan paketin josta blogipostaus täällä:
 nyt on heti käsillä tarvikkeet kosmetiikkakokeiluihin, jotain mitä olen halunnut kokeilla jo pitkään. Kiitos salaiselle ystävälle, kissatkin kiittää!

Minnailona sai ihanan pääsiäispaketin:
Minnailonan paketti
Sain tänään salaiselta ystävältäni ihan näköiseni pääsiäispaketin, kaunis kiitos! Pienestä sievästä laatikosta paljastui kuppikakkuohjeita, muffinsivuokia ja pääsiäisenpirteitä strösseleitä (muffarit ovat meidän perheen herkkuja, näitä ohjeita aletaan varmasti kokeilla jo tulevana vkonloppuna), pussi ohraruohonsiemeniä (ihan kuin smy'ni olisi tiennyt multapussin odottavan eteisessä, että joku hakisi kaupasta siemenet), puinen pääsiäismuna (joka tulee koristamaan pääsiäisruohoamme), pari lakua (namskis) sekä puuvillainen tiskirätti ja koruohjeita kierrätysmateriaaleista (harmittelin, että olin unohtanut ilmottautuessani smy-rinkiin mainita että olen kierrätyshenkinen - ihan kuin salainen ystäväni osaisi lukea ajatuksiani). Ihana paketti ihanalta salaiselta ystävältä!


Mustikkatalkkunan paketti
Mustikkatalkkuna sai erittäin sopivan paketin:
Kaikki saamiset olivat kovasti mieleen. Paketista huomasi, että minun esittelykirjeeni oli luettu tarkoin ja otettu huomioon mistä minä pidän - varsinkin valkoinen suklaa ja vihreä tee. Turvallisen tuntuinen paketti näin alkuun ;) Itsekoristeltu mignonmuna oli valtavan hieno! Kun herkut ovat kadonneet parempiin suihin, niin tuokkoselle löytyy monia käyttötarkoituksia ja siitä jää kiva muisto.


Mustikkatalkkunan paketti


 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas upeita paketteja! Hyvää kierroksen jatkosa toivottaa Hapsuli.