sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Viikon 14 muistamisia

Maaliskuu on ohi ja melkein kaikki paketit ovat päivittyneet blogiin. Luvattu arvontakin taidetaan järjestää... mutta siitä lisää loppuviikolla. 


kahale on saanut hauskan välimuistamisen:
Sain aivan ihastuttavan väliyllätyksen salaiselta ystävältäni. Se sisälsi keittiöpyyhkeen, jossa on ohje suklaamuffinsseihin ja vaaleanpunaisen pupu piparimuotin. Piparimuotteja ei voi koskaan olla liikaa... Minulla on monen monta muottia, mutta tätä ei viellä ollut :)


Lakimies sai pääsiäispakettinsa:
Lakimiehen paketti
Sain torvisieniä, valkosipulia ja suklaata ja rairuohoa pääsiäiskoristeen kera.

Heikun Keikun paketti
Heikun Keikun on saanut pullean kirjekuoren:  
Kirjeessä oli asetettu kaksi haastetta: 1. Millainen asu Sinulla on vappuna? Mukana oli tähän hiukan rekvisiittaa. Tätä täytyy tuumata!
2. Millaisia pipareita tekisit piknikille vai leipoisitko tortun? Tähän liittyen paketissa oli muutamia reseptejä. Täytyy sanoa, että sanomalehtileikkeessa oli aivan täydellinen menu minulle (maailman nirsoimmalle ihmiselle). Kookosmacaronit teen ehdottomasti vappupiknikille (tai tuskin maltan odottaa sinne asti, paketissa kun oli jo kookoshiutaleet mukana). Vadelmatorttu kuulosti myös todella hyvältä, sitä voisin tehdä seuraavan kerran kun saadaan vieraita kylään:)

Viimeisenä vielä askarteluohje wc-paperihylsyistä, aivan mahtava idea!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hauska ja kekseliäs, hyödyllinen muistaminen! Mökkilomalla esim. tuollainen pyyhe toimii näppäränä reseptinä! nim. "Pääsiäsenä vuokramökillä" Aitoa Martta-meninkiä!