sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Viikon 18 muistamisia


Vappuaaton kunniaksi oikein vappuisia, hauskoja ja kekseliäitä paketteja! Iloista vappua kaikille Salaisille Martoille ja tietysti myös muille blogin lukijoille.

Minnailonan paketti
Minnailona on saanut mm. sushi-tarpeita:
Sain salaiselta ystävältäni taas aivan mahtavan paketin kera mainion kortin. Aloin jo epäillä josko hän onkin oman Marttayhdistykseni jäsen ;-) Paketista paljastui nimittäin sushi-tarpeita ohjeineen - ja juuri kuukausi taaksepäin meillä oli sushi-ilta Martoissamme, namskis. Ystäväni oli pussittanut minulle omia lempiteelaatujaan, kahta olemme mieheni kanssa jo maistaneet ja hyviä ovat molemmat olleet. Lisäksi paketissa oli myös ilmapalloja (tytär kiittää!) ja pirtsakoita servettejä. Ja viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä "raspihansikas" ja jalkavoidetta, jotta saan laittaa jalkani sandaalikuntoon - näillekin on tosiaan tarvetta.. Erityisen ihanaa salaisessa ystävässäni on se, että hän kirjoittaa minulle pitkiä kertomuksia omista mieltymyksistään ja kiinnostuksistaan! Kiitos tuhannesti, olet mahtava!

Ruiskaunokin paketti
Ruiskaunokki sai Marttahenkisen vappupaketin:
Silmukkamerkit
Aitoa Martta-meininkiä, taitava näpertelijä on SMÝ:ni ja niin kauniisti sekä isänmaallisesti koottu kokonaisuus! Olen syvästi kiitollinen. Hauskaa, juuri saman ruusun olin bongannut kuin SMY, tarttis varmaan kokeilla...
- Kertakäyttölaseja, ei näy kuvassa, pesen kyllä ja käytän uudestaan kuten SMY ehdotti
-siemeniä kaksi pussia, täytyy kehitellä jokin systeemi viljellä kerrostalon pihassa, parveketta ei ole, ehkä amppeli toimisi?
-raikkaat servetit, ihanat värit, raikkaat, vappuna käytän!
-mansikkateetä haudutettavksi ja jääteenä juotavaksi, ihana idea! Kokeillaan!
-sinivalkoista suklaata, nam, nam. Tarkoitettu nautittavaksi, kun Suomi tekee maalin! Hiano ele!
-suloiset elefanttikäsineet puutarhatöihin. Ehkä kitken jokusen rikkaruohon, ainakin vaahteran alkuja riittää, juolavehnästä puhumattakaan..Nään on niin kauniit, että raskinko näitä ny tahria? Piränkö vaa näkösällä, että tämmöttekki hianouret on? Paitti jos mää tarjoilen sitä teetä Vappuna nää käressä? Ois kyä aika reteetä!
-kaunista pinkkiä Miami-lankaa, rakastan tätä väriä!
-ihana lahja, ITSETEHTYJÄ SILMUKKAMERKKEJÄ! Otin niistä ihan oman kuvan, mutta ne on kuvaa kauniimpia, herkkiä ja taitavasti koottuja, lankakin on saatu nätisti kääntymään.
-Kiva kirje ja kortti.

Sydämellinen kiitos! Hauskaa vappua kaikille Salaisille Martoille ja Emoille!


Tosimartta sai vappuisen yllätyspaketin: 
Tosimartan paketti
paketista löytyi serpentiiniä (joka joutui tuoreeltaan pienen sisustusarkkitehdin käsittelyyn), hauskoja ilmapalloja, kasvomaaleja - sekä salaperäinen violetti, nesteellä täytetty putkilo. Tästä putkilosta voi mitä ilmeisimminkin taikoa ekstrasuuria saippuakuplia; joten niin vaikeaa kuin odottaminen onkin, säästämme tämän riemun vappuaatoksi.

Paketin kruunasi Kiroileva siili -kangaskassi (on muuten todella iso ja tukeva kangaskassiksi, tälle tulee kyllä käyttöä) sekä ihana, ruusuntuoksuinen kynttilä pienessä, sievässä rasiassa. Rasian kannessa lukee "travel candle" ja tottahan tätä hurmavaa ajatusta pitää päästä kokeilemaan! Seuraava matka on luvassa jo vajaan viikon päästä ja kynttilä lähtee mukaan hotelli-iltoja sulostuttamaan. Ruusuntuoksu on muuten yksi ihan suosikeistani, minunkin Salaisella marttaystävälläni taitaa olla selvännäkijän kykyjä!
Lisäys. Lisäksi paketista löytyi kaksi pyykkipoikaliitutaulua: parempaa nimeä en näille keksi, mutta sen sijaan keksin jo monta hyvää käyttötarkoitusta niille.

Talvikin paketti
Talvikki pääsee kokeilemaan suklaakonvehtien tekoa:
Pakettini ehti olla postissa muutaman päivän, ennenkuin pääsin sitä noutamaan.
Sisältönä oli paperisista muffinsivuista tehty kukkakimppu ja vuokia lisää myös muuhun käyttöön. Sitten oli upea pakkaus, jossa oli ohjekirja suklaakonvehtien tekemiseen sekä silikonivuokia niitä varten. Näitä pitää kokeilla heti, kun saan rikkoutuneen käteni kuntoon. NAM! Kiitokset ystävälleni ja nautinnollista kevättä

Viiu sai piknikohjeita ja monenlaista hauskaa:
Viiun paketti
 Täällä on taas yksi aivan onnesta ympyrällä, kun sai niin ihanan paketin!! Ensinnäkin paketissa oli hieno kirje, jonka tekemiseen oli selkeästi käytetty aikaa ja vaivaa. Kirjeessä oli mm. maistuvia ruokaehdotuksia vappupiknikille, nam! Ihanassa kirjeessä oli vielä kaunis runo sekä kaunis lause, joka nostatti hymyn huulille. Kiitokset näistä! Paketissa oli iso pala todella kaunista ruusukangasta, josta taidan ommella pöytäliinan, niin kuin kirjeessä oli ehdotettu. Lisäksi paketissa oli vihreää lankaa, josta saan virkattua siivousliinan itselleni (tämäkin vinkki oli kirjeessä). Paketissa oli myös hurmaavan tuoksuista käsivoidetta, joka todellakin päätyy tuoksunsa ja näppärän kokonsa ansiosta käsilaukkuuni pitämään seuraa edellisessä paketissa saamilleni kokoontaitettaville saksille. Voidetta on nytkin käsissä ja en malta olla nuuhkimatta käsiäni! Eat pray love –kirjakin taitaa päätyä käsilaukkuun. Voin koska tahansa ja missä tahansa napata kirjan käsiini ja nauttia (olen jo lukenut muutaman sivun)! Paketissa oli myös tuhtia serpenttiiniä (josta kuvaa otettaessa oli jo muutama kiekura mennyt vappukoristeluihin) ja vappupiknikille pirtsakan punaisia pienillä valkoisilla palloilla varustettuja servettejä. Ja ilokseni paketista löytyi kaksi pikkuista pussia.....toisessa harjaneilikan siemeniä ja toisessa aitoukonhatun siemeniä. Odotan innolla, että saan nämä kasvamaan, kauniita kukkia molemmat! Niin ja muuten onhan minua muistettu tässä pakettien välissäkin, eli sain kortin, jonka sisällä oli pussillinen kesämalvikin siemeniä. Suurkiitokset taas niin ihanasta paketista salaiselle ystävälleni ja oikein hauskaa vappua ja iloista kevättä!!

Naelan paketti
Naela on saanut vappupaketin ja maaliskuun paketin siementkin ovat jo mukavasti itäneet:
Naelan taimet
Sain toisen lahjani sopivasti vappuaatoksi. Paketissa oli pitkulaisia ilmapalloja, joista
saimme hauskan ohjelmanumeron vappujuhliimme.  Isäntä väänsi palloista lapsille
miekkoja ja naiset saivat päähänsä hienot vappuhatut. Naurua riitti. Paketista löytyi myös pirteitä muffinivuokia, keväisen vihreä silikoninen perhosvuoka, ruudullisia servettejä ja
hauska Finlaysonin keittiöpyyhe, jossa oli sitruunamuffinsien ohje. Vappupäiväksi aionkin tehdä muffinseja ja kokeilla uutta ihanaa perhosvuokaani.

Salainen ystäväni tiedusteli myös taimieni tilannetta ja lähetti mielettömän söpöt taimikyltit.
ässä kuva myös kylteistä ja pikkuruisista taimista, joiden siemenet sain ensimmäisessä paketissa. Kaapista löytyi vain lasten dumbokokoisia liituja,  mutta purkeissa tulossa mm. persiljaa, ruohosipulia ja basilikaa :-) Kiitos jälleen salaiselle ystävälleni supermahtavasta vappupaketista, josta oli runsaasti iloa koko perheellemme.
Salainen marttaystävärinki on arjen luksusta parhaimmillaan!!

Kengurun paketti

*esteri* on saanut vaalenapunaiset paketin, katsopa täältä lisää. 

Kengurukin on saanut vappupakettinsa, paketissa kaikkea hauskaa.


Heikun Keikun sai varpaille lämmittimet:
Posti toi tänään itse neulotut villasukat! Viestissä toivoteltiin, että pidä jalat lämpiminä vappuna! Samalla ovenavauksella sain Marttaystävältäni postikortin Pyynikin näkötornista, jossa on maittava munkkikahvila. Kortti oli leimattu yli viikko sitten, joten postinjakelussani on ollut jotain häikkää. Olin juuri edellisviikonlopun Tampereella kyläilemässä, ja ajatuksissa oli käydä juurikin tuolla samaisessa munkkikahvilassa. Olin kuitenkin syönyt jo kylässä liikaa munkkeja, joten tämä suunnitelma oli pakko hylätä. Kesällä sitten uusi yritys! Lämpöisiä sukkiakin tarvitaan aina, joten ei haittaa etteivät vapuksi ehtineet. Mahtavaa, että Marttaystäväni on nähnyt ison vaivan tämän lahjan eteen, itselläni ei riittäisi kärsivällisyys:) Niin, ja sukat ovat prikulleen oikean kokoiset, kuten kuvasta näkyy.


Heikun Keikun paketti ja kortti
*       

Ei kommentteja: