keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Viikon 17 muistamisia - osa 2

Nyt on taas raportteja tullut niin tiuhaan tahtiin (hienoa!), että tälle viikolle on syytä tehdä jo toinen blogipostaus.

Kahalen paketti
Kahale on saanut vappupakettinsa:
Pakettiin sisälsi mm. Donitsipannun, ilmapalloja, kukkasipuleja, suklaapoppari ohjeen ja aineet niihin eli popcorneja, minttusuklaarakeita, nonparelleja sekä karamellivuokia. Oikein jo harmittaa, kun tietää että enään saan salaiselta ystävältäni kuin vain yhden paketin. Odotan aina paketteja innolla :) Olen ihminen joka tykkään lähettää itse paketteja ja saada niitä. Kiitos salainen ystäväni taas kerran, odotan jo innolla viimeistä pakettiasi

Snap Cracke Pop sai raportoida suklaisen wappupaketin:
Snap Crackle Pop:n paketti
Vihdoin voin raportoida Wappu-pakettini saapuneeksi. :) tästä paketista pääseekin iloitsemaan sekä koira että emäntä. Molemmille oli suklaata: koiruudelle oikeaoppisesti kaakaoton pääsiäismuna :) ja emännälle belgialaisia herkkuja. Lisäksi pimu sai vinkuvan puruluun, joka koirani tuntien vinkuu maksimissaan viisi minuuttia. Sen lempipuuhaa on vaientaa pillit leluista. Koira-teema jatkui, sillä paketista löytyi myös paketillinen mopsi-lautasliinoja ja vekkuli koira-aiheinen tiskirätti. Vappuohjeeksi pakettiin oli löytänyt tiensä myös kakkutikkareiden ohje, niitä on pakko kokeilla. Niin, nonparellitkin tulivat ohjeen mukana. Korttikin oli todella kaunis. Olipa mukava Wappu-paketti.

HPöllön paketti ei todellakaan ole ”pöllömpi”, lue täältä lisää.

Kaisa on saanut kaikenlaista kivaa, blogipostaus löytyy täältä ja tästä pari kommenttia:
Ihana! Leimasimelle on heti käyttöä kankaanpainoprojektissani ja hyllyssä odottaa useampikin amigurumi-kirja. Ehkä näiden minilankojen inspiroimana innostun vihdoinkin opettelemaan amigurumien virkkaamista.

Martta-mummin paketti
Martta-mummi on päässyt halailemaan nallea:
Smy:ni yllätti jälleen iloisesti. Nalle on halattu:), korteista yksi melkein vietiin käsistä mutta pidin lujasti kiinni. Ehei, haluan itse joko lähettää tai kehystää ne, mietintä myssy päähän. Haaste askarteluun, vahinko vain pieni apulainen on kaukana joten täytyy vain itse pärjätä. Hienon mallin avulla varmaan onnistun. Sytykeruusun tiedän, mutta ennen en ole niitä saanut. Lauantaina testataan. Huomenna tätytyy katsoa löydänkö ricottajuustoa kaupasta. Viikonloppuna sitten leivotaan jos juusto löytyy. Kiitos sinulle!

Tetta pääsee virkkaamaan:
Tettan paketti
Kauniisti koristellusta paketista löytyi virkatut ilmapallonmuotoiset pannulaput ja kultainen kännykkäpussi sekä kirja virkkausohjeita pullollaan - pääsen itse hiomaan virkkaustaitojani :) Lisäksi smy oli laittanut valloittavan synttärikortin ja -lahjaksi helmistä tehdyt kauniit sinisävyiset ranne- ja kaulakorut. Ihania! Kiitokset smy:lleni, sait hymyn huulilleni :)

Mummo on saanut mm. perunoita, luehan täältä lisää.

Ei kommentteja: