sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikon 16 muistamisia

Viikko alkaa pääsiäispaketilla, joka oli vahingossa joutunut väärään postilaatikkoon...

Sandu sai myöhästyneen pääsiäispaketin: 
Sandun paketti
SMY:ni oli lähettänyt minulle hauskan pääsiäiskoristeen tarvikkeet ja siemeniä kasvatettavaksi pääsiäisruohoksi mutta valitettavasti kävi niin että posteljooni on epähuomiossa laittanut kirjekuoren naapurini postilaatikkoon ja he ovat olleet lomailemassa. Sain paketin vasta eilen mutta hätä ei ole tämän näköinen, kuoren sisällöstä ilahtui erityisesti hoidossa oleva ystävättären lapsonen jonka kanssa lupasin puuhastella viikonloppuna keväisiä lintukoristeita. Kiitos taas SMY :) Kiva yllätys vaikka ei ihan ajallaan perille ehtinytkään :).

Tosimartan paketti
Tosimartta sai pullean kirjekuoren:
Ihana salainen ystäväni muisti minua pullealla kirjekuorella, joka odotteli eteisen lattialla lomamatkalaista. Kuoresta löytyi valmiiksi reitettyjä korttipohjia, lankaa ja neuloja somassa, neulatyynyksi muutetussa heijastimessa, jonka ystäväni oli itse tehnyt. Näin ystäväni vastasi edelliseen pakettiin kohdistuneeseen ihmettelyyni - ja vieläpä varusti minut neulalla ja kauniilla langoilla, joita ei siis kumpiakaan omasta takaa ollut. Mukana oli vielä sopiva alusta korttien reittelyä varten - sekä ohjeet suljetussa kirjekuoressa siltä varalta, etä haluan vielä ratkoa korttien arvoitusta itse! Ihan paras lomaltapaluuyllätys! Kiitos tuhannesti!

MaaTiaisen ystävä omaa telepaattisia kykyjä. Telepatiasta lisää MaaTiaisen blogista eli täältä. 

Marsun paketti
Marsun postiluukusta on tipahdellut vappupaketteja:

Postilaatikosta oli tipahtanut kolme kauniisti kiiltokuvilla koristeltua kuorta. Ensimmäisenä avaamastani kuoresta pilkotti yksi lempiväreistäni: turkoosi. Sisältö paljastui huopapannunaluseksi. Seuraavasta kuoresta löytyi samanvärisiä lasinalusia. Kolmannessa kuoressa oli kolme pussillista kesäisiä, sinisiä helmiä ja helmien pujotteluun sopivaa ohutta kuminauhaa. Kuoressa oli myös kaunis keijukiiltokuva ja ihana Rudolf Koivun kuvittama kortti ystävän terveisillä varustettuna. Sokerina pohjalla kuoresta löytyi ystäväni minulle tekemä sydänkaulakoru. Kiitos taas ihanasta paketista!

Ei kommentteja: